Nosač za veš mašinu i sušaru

nosac

Nosač za veš mašinu i sušaru služi kao držač i podloga, a dobro rešenje je i za odlaganje veša.

Imate manjak prostora, a želite da ga pametno iskoristite kako bi sve bilo funkcionalno. Veš mašini ste našli mesto ali ne znate šta ćete sa sušarom. Imate problem i sa odlaganjem veša. Sa Xavax nosačem rešićete sve. Ova spojnica služi da bi se montirala mašina za sušenje veša na veš mašinu.

nosac

Xavax nosač za veš mašinu i sušaru + Fioka u Tehnomedia prodavnicama nabavite po super ceni. Univerzalni spojni deo ovog nosača služi za sigurno pričvršćivanje mašina za veš u vertikali (jedna na drugu). Može se montirati na svaku veš mašinu ili sušaru standardnih dimenzija od 60 x 60 cm. Upotrebljava se veoma lako a to omogućava klizna ploča koja ima praktičnu ručku. Točkovi vezani za stranice olakšavaju otvaranje, sa ručkom za izvlačenje. Uređaj će biti obezbeđen trakom za nošenje. Instalira se brzo i lako. Dimenzije ovog metalnog nosača su 60 x 60 cm. Veš mašina više neće vibrirati jer bočne strane sprečavaju kretanje sušača. Okvir i ram koji mašinu čvrsto drži obezbeđuje je da ne može da padne.

Na tom izdržljivom nosaču možete da skladištite i odlažete veš.

Posetite Tehnomediu i nabavite ovaj nosač koji je praktičan i kvalitetan. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.


Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *