Remington nega, za nju i njega

remington

Sa aparatima Remingtonon izgledaćete negovano i uredno u svakom trenutku.

Nemate dovoljno vremena za frizerske salone. Nikada niste potpuno zadovoljni krajnjim rezultatima. Sve možete obaviti sami kod kuće, ali vam je potreban dobar uređaj i aparat. Predlažemo vam Remington. Savršen i izgleda je zagarantovan. Rukovanje je jednostavno i lako. Tehnomedia nudi odličan izbor: aparata za brijanje, fenova, figara, presa za kosu, trimera.

Načini plaćanja za ONLINE poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Ne morate više da izdvajate novac za šišanje, friziranje, feniranje, negu, već sada možete sve sami obaviti kod kuće sa Remington aparatima. Sa Remington fenom za kosu omogućava da se kvalitetno isfenirate i dobijete besprekorno sjajnu i negovanu kosu.

image

Frizura je zaštitni znak. Pored preparata koje koristite za negu i tretiranje kose važno je i sa čim fenirate i sušite kosu. Sa Remingtonom ćete imati zdravu i sjajnu kosu, a oštećenje kose je svedeno na minimum. Fenovi ovog brenda poseduju jonsku tehnologiju, a funkcije su unapređene. Možete kosu brže sušiti, a za razliku od nekih drugih manje isušuju i lome kosu. Različitih su dimenzija i lepog dizajna. Dobar su izbor i za profesionalne salone, jer su izuzetno moćni. Imaju zaštitu od pregrevanja što omogućava da kosa ne bude dodatno oštećena. Hladan vazduh će samo pomoći prilikom stilizovanja kose, a moćni joni sprečiće da kosa upije kapljice vode.

Jednostavno, efektno i brzo ćete dobiti sjajnu i zdravu kosu pomoću prese za kosu ili figara. Izgledaćete zdravo i negovano. Svilenkasto glatke rezultate pružiće vam Remington presa za kosu. Pomoću figara ćete napraviti najlepše kovrdžanje kose za definisane lokne.

image

Aparati za brijanje i trimeri Remington su odličan izbor za pravog muškarca koji drže do sebe. Izgledaćete dobro i stilizovano u svakom trenutku. Oni sa mrežicom omogućavaju da vaše lice bude glatko, brijanje temeljno, a koža će vam biti zahvalna, jer nema iritacije. Za temeljno brijanje i ako vam je brada jača koristite onda rotirajuće brijače sa 3 sečiva koji prate crte vašeg lica. Sa trimerima sada možete kontrolisati neželjene dlačice pored lica i brade i na telu, u ušima ili nosu, na primer.

Remington brine da u svakom trenutku budete uredni, negovani i lepi. Maksimalan izbor po minimalnim cenama potražite u Tehnomedia prodavnicama. Proizvode možete poručiti i online: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Neka vaš izbor bude Remington i nećete pogrešiti.

figaro
image
trimer
presa

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *