Moćan Krups aparat za espresso

krups

Dan počnite omiljenim crnim napitkom. Savršenu kafu napravićete lako pomoću Krups aparata za kafu EA810770.

Kafu su Arapi nekada davno zvali napitkom za mudre. Taj božanstveni napitak jedinstvenog mirisa i ukusa osvojiće vas na prvi gutljaj. Espresso nije posebna vrsta kafe, već je to samo način njene pripreme. Najbolja će poteći iz aparata Kups. Ovaj aparat sve sam radi. Vaše je samo da stavite kafu. Proces i tok pripreme je najbolje moguće kreiran i to od mlevenja kafe pa dok ne poteče. Ukus je nikad bolji. Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji ovaj aparat će vam kao krajnji rezultat u šoljici sipati savršen espresso kao iz kafića.

    removebg preview

Možete lako kreirati svoj omiljeni napitak. S obzirom da ovaj espresso aparat ima i mlin za kafu, pa je širok izbor pripremeanja raznih vrsta kafe i eksperimentisanja sa raznim receptima. Ovaj aparat ima 3 nivoa finoće mlevenja jer je mlin za kafu sa konusnim metalnim zupcima.

Krups aparat je potpuno automatski i idealnu temperaturu kafe imaćete u svakom momentu. Optimalnu temperaturu omogućava hidraulična snaga aparata koja pruža kvalitetno sabijanje. Poseduje odvojiv kapacitet rezervoara za vodu od 1,7 l, dok je za kafu 260 g. Ima i sistem za detekciju praznog rezervoara za vodu. Za korišćenu mlevenu kafu kapacitet rezrvoara je 9. Snaga ovog aparat je 1 450 W, a pritisak je 15 bari. Sve je jednostavno uz patentirani Thermoblock sistem koji omogućava brzi rast temperature i vruću kafu od prve šoljice. Gubitak temperature je sprečen zahvaljujući kraćem putu distribucije vode. Sa savršenom cevčicom za paru sve je jednostavno.

Možete piti najbolji espresso, kapućino, ristretto, produženu kafu i još mnogo toga.

Lepo izgleda i odlično će se uklopiti uz vašu kuhinju. Kvalitetan je, pouzdan i sigurn, a proizveden u Francuskoj. Jednostavno je korišćenje kao i čišćenje.

Krups aparat za espresso će vas dugo služiti, jer sistem automatskog čišćenja se nakon svake pripremljene kafe pokreće i samim tim dobijate bolju higijenu i manje održavanje. Hidraulični sistem obezbeđuje redovno čišćenje sistema i programa za automatsko ispiranje, čišćenje i uklanjanje kamenca.

Krups…

Ovaj aparat kao isvi drugi sa mlinom ovog brenda proizvedeni su u Francuskoj u njihov fabrici u Mayenne-u. U svakoj fazi proizvodnog procesa se testiraju. Sve se pojedinačno testira: mlin, ekran, posuda za kapanje…Više od stotinu hiljada aparata se proizvede godišnje. “Platinum Contract” sertifikat garantuje najbolje rezultate u testiranju performansi, kvaliteta i pouzdanosti.

Pomoću ovog sjajnog aparata za kafu uživaćete u ritualu ispanja omiljenog crnog napitka. Nabavite ga po super ceni i najboljim uslovima kupovine i plaćanja. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *