Revolucionarna gaming stolica je više od samog nameštaja

blog x

Da li ste ikada sanjali o stolici koja će vam omogućiti da potpuno uronite u svet igara? Onda je vreme da upoznate našu specijalnu ponudu gaming stolica. Ovo je više od običnog komada nameštaja, to je revolucija u udobnosti i stilu!

U potrazi ste za stolicom koja će vam pružiti nezaboravno iskustvo dok gazite virtuelne svetove? Ne tražite dalje! Gaming stolice iz naše Tehnomedia ponude nisu samo običan komad nameštaja. Nemojte se zadovoljiti prosečnim – zašto biste, kada možete imati najbolje?

Pronađite idealnu gaming stolicu za vrhunski komfor! Iskoristite jedinstvenu priliku i nabavite je po neverovatno povoljnoj ceni – sada!

Napravljena je sa istinskom strašću prema igrama, ova stolica će vas usrećiti na mnogo načina. Njena ergonomska konstrukcija osigurava podršku za vaše telo tokom dugih gaming sesija, čineći svaku partiju uzbudljivom i bezbrižnom. Nema više bolova u leđima i umornih mišića – osetićete se kao pravi heroj! Ali to nije sve – gaming stolica je ne samo funkcionalna, već je i stilizovana sa pažnjom prema detaljima. Njen moderan dizajn, inspirisan futurističkim svetovima igara, privući će sve poglede.

Ako tražite nešto neobično a udobno, ova stolica je odgovor na vaše molitve. Prilagodite je svojim željama i stvorite jedinstveni komad nameštaja koji odražava vašu ličnost i stil. Sa raznim opcijama boja i materijala, imate potpunu slobodu da stvorite stolicu koja će biti samo vaša.

Iz ponude izdvajamo:

image
  • Xtrike

Gejming nikada nije bio bolji sa Xtrike serijom stolica koje kombinuju stil, udobnost i funkcionalnost. Bez obzira da li ste ozbiljan gejmer ili samo tražite savršenu stolicu za opuštanje, ovi modeli nude nešto za svakoga.

Prva u nizu je Xtrike stolica GC-907 RGB crna, koja se ističe šarenim RGB pozadinskim svetlom, dodatnom podrškom za glavu i donji deo leđa, i impresivnim maksimalnim opterećenjem od 150 kg. Sa sistemom gasnog podizanja i podesivom visinom sedišta, ova stolica pruža potpunu kontrolu nad vašim položajem.

Ako ste u potrazi za stolicom koja nudi lumbalnu potporu i podršku za vrat, Xtrike stolica GC909 crvena je pravi izbor. Ova gejmerska stolica sa elegantnim crvenim dizajnom nudi podesivu visinu sedišta, širok naslon za ruke, i čak 5 točkova za jednostavno pomeranje.

Za one koji traže komfor i vrhunski izgled, Xtrike stolica GC905 crvena donosi maksimalno opterećenje od 135 kg, gas lift sistem i široku paletu materijala kao PU i PVC. Bez obzira na vaše želje i potrebe, ove stolice će vas odvesti na novi nivo u svetu gejminga. Odlučite se za XTRike i osvojite gejmerski svet sa stilom i udobnošću!

image
  • Raidmax

Ako ste u potrazi za ultimativnim gejmerskim iskustvom, Raidmax Drakon DK702 Plava gejmerska stolica je stvorenja za vas. Ova ergonomska stolica nije samo izuzetno udobna, već i prilagodljiva u skladu sa vašim potrebama.

Jedna od ključnih karakteristika ove stolice je mogućnost podešavanja visine jastuka za lumbalni deo kičme, što znači da možete pronaći savršen položaj za podršku vašem leđima. Takođe, stolica vam omogućava podesivu visinu, nagib stolice i nagib naslona, tako da se možete potpuno prilagoditi tokom dugih gejming sesija. Dimenzije stolice su impresivne – visina varira između 121 i 129 cm, sedište ima dimenzije od 54 x 52 cm, dok naslon za leđa ima 54 x 81 cm. Podesivi nagib naslona od 90 do 180° vam omogućava da se opustite i pronađete savršeni ugao za igranje. Takođe, 2D podesiv naslon za ruke, rotacija od 360°, gas lift class 3 i 5 točkova za lako pomeranje doprinose praktičnosti i funkcionalnosti ove stolice. Izrađena od kvalitetnih materijala kao što su PU i PVC (eko koža), sa čeličnom konstrukcijom, Raidmax Drakon DK702 Plava gejmerska stolica kombinuje izdržljivost i luksuzan izgled.

Uz svoju kombinaciju komfora, prilagodljivosti i impresivnog izgleda, ova stolica će vam pomoći da dominirate u svetu igara.

image
  • Marvo

Obeležite svoju gejmersku avanturu sa Marvo stolicama koje kombinuju praktičnost, stil i neizmernu udobnost. Bez obzira na to da li preferirate crvenu ekstravaganciju ili klasični crni izgled, Marvo ima pravu stolicu za vas.

Marvo gejmerska stolica CH-117 crvena, pruža ne samo vrhunsku nosivost od 150 kg, već i tilt naslon od 180° za potpuno prilagodljivu poziciju tokom igre. Podesiva visina stolice i 2D naslon za ruke omogućavaju vam da pronađete savršen položaj. Dodatna pogodnost su dva jastučića sa mogućnošću skidanja, prilagođena za dodatnu podršku i komfor.

Model CH-106 crna takođe nije ništa manje impresivna – sa maksimalnom nosivošću od 150 kg, tilt naslonom od 180° i gasnim podizanjem stolice do 10 cm, ova stolica nudi izvanrednu prilagodljivost. Podesiva visina stolice i nagib naslona omogućavaju vam da pronađete savršen ugao i visinu. Dodatni jastuci za lumbalni deo kičme i vrat pružaju dodatnu podršku, a njihova mogućnost skidanja omogućava prilagođavanje prema vašim potrebama.

Sa dimenzijama koje omogućavaju udobno sedenje, materijalom kao što su PU/PVC i eko koža, i pratećom crnom ili crvenom bojom, Marvo gejmerske stolice će vam obezbediti ne samo vrhunski komfor tokom dugih gejming sesija, već i pravu gejmersku estetiku.

Zaključak

Iskoristite jedinstvenu priliku koju vam daje Tehnomedia i kupite model po svojoj meri i niskoj ceni. Zaplovite u svet igara sa gaming stolicom i osetite razliku. Prestanite se zadovoljavati prosečnim i doživite igre onako kako treba – sa strašću, komforom i stilom!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *