Rođendanski popusti u Inđiji i Kuli

blog x   T.

Povodom rođendana Tehnomedia prodavnica u Inđiji i Kuli, očekuju vas sjajni popusti!

Povodom našeg rođendana, darujemo neodoljive popuste u našim prodavnicama u Inđiji i Kuli. Kupujte pametno, a Tehnomedia vam nudi sigurnost u kupovini, najpovoljnije uslove plaćanja i pristupačne cene. Pripremite se za još niže cene zahvaljujući našem rođendanskom slavlju.

foto blog  x

Popusti

Gotovinsko plaćanje:

  • 20% popusta na male kućne aparate i periferiju.
  • 15% popusta na belu tehniku, televizore, audio i video uređaje, kao i IT i telefone.

Odloženo plaćanje:

  • 10% popusta na male kućne aparate i periferiju.
  • 5% popusta na belu tehniku, televizore, audio i video uređaje, IT i telefone.

Trodnevna akcija sa fantastičnim popustima traje od 11. do 13. aprila. Ova akcija važi za sve načine plaćanja u gotovini.

Add
  • U Inđiji, Tehnomedia se nalazi u Tržnom centru Vegas, na adresi Vojvode Stepe 11, lokal 16. Naša moderno uređena prodavnica prostire se na oko 250 kvadrata prodajnog prostora, nudeći vam sve što je potrebno za udoban i savremen život. Bilo da su u pitanju moderni kućni aparati, udobni audio sistemi, tehnološki napredni uređaji ili efikasne mašine za svakodnevne potrebe, kod nas imate širok asortiman koji će unaprediti vaš životni prostor i rutine. Pružamo vam mogućnost da sve što vam je potrebno pronađete na jednom mestu, olakšavajući vam proces opremanja doma ili poslovnog prostora uz praktičnost i raznolikost ponude. Sa povoljnim cenama i različitim opcijama plaćanja, Tehnomedia vam omogućava da ostvarite svoje potrebe i želje bez kompromisa. Sa vama smo radnim danima od 8 do 20 sati, a subotom od 9do 17.
Add
  • U Kuli, Tehnomedia se prostire na 200 kvadratnih metara unutar MB Šoping centra, na glavnom putu, s desne strane prema Vrbaškom mostu, na adresi Svetozara Miletića 1. Naša prodavnica nudi bogat izbor modernih uređaja za vaš dom i svakodnevni život. Od televizora visoke rezolucije, preko audio sistema, IT uređaja, telefona do kućnih aparata i mnogo više, kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno za unapređenje tehnološkog iskustva u vašem domu ili kancelariji. Opremite se od podruma do krova na jednom mestu. Radnim danima i subotom radimo od 9 do 21 sat, dok nedeljom radimo od 9 do 17.

Naši ljubazni i obučeni prodavci u svakom trenutku su vam na usluzi. Poznaju sve kategorije i karakteristike proizvoda i spremni su izaći u susret svim vašim zahtevima. Posetite nas, kupite i uštedite, jer prilika kao što je ova rođendanska se ne propušta.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *