Sa Candy-jem besplatno peglanje

x Blog Candy Pegla

Candy poklon akcija. Uz kupovinu Candy veš mašine na poklon dobijate peglu.

Veš mašine su pravo olakšanje za svako domaćinstvo. Candy je dobar izbor. Idealane su za pranje, za pranje i sušenje i sušenje veša. Savremena tehnologija ovih uređaja štedi vaše vreme i trud, a rezultati su besprekorni. Pravo je vreme da Candy mašina za veš bude vaša i da joj nađete mesto u domu. Uz Candy do kraja novembra dobijate na poklon Hoover TIM2500 peglu. Svratite do Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite je. Izaberite model po svojoj meri.

image

Candy mašine za pranje veša sa prednjim punjenjem zahvaljujući najnovijim tehnologijama unapređena je efikasnost pranja. Mašine za pranje veša sa gornjim punjenjem su idealne ako imate ograničen prostor u domu. Visoke energetske efikasnosti je, performansi i karakteristika, kao i velikog kapaciteta. Sa mašinama za pranje i sušenje veša zaboravićete na prostiranje, žice…Stavite veš a ona će se sama pobrinuti da se veš opere i osuši kako treba. Sa mašinama za sušenje veša zaboravićete na štirkove i kačenje veša. U njima ćete moći da osušite do 10 kg veša koristeći minimalnu električnu energiju, a zahvaljujući “EasyCase” rešenju, moći ćete direktno i lako da prikupite vodu.

Candy ima odgovor na sve vaše potrebe, samo dođite u Tehnomedia prodavnicu i kažite kakvu mašinu želite, a naši ljubazni prodavci pronaći će pravi model za vas. Candy mašine tretiraju vaš veš na pravi način. Izaberite: mašinu za pranje veša, mašinu za sušenje veša ili kombinovanu mašinu za pranje i sušenje veša.

image

Nove Candy RapidÓ veš mašine donose pametna rešenja: brze i efikasne programe za svakodnevno pranje, uz uštedu vremena i bolji kvalitet života. 65% korisnika bira brze programe, ali oni često ne daju optimalne rezultate, kod svih kombinacija i vrsta veša. Candy i ovaj put ima jednostavna i pametna rešenja. Čak 9 brzih programa kao inovacija na tržištu, uz ekskluzivnu Snap&Wash funkciju i sve ćete obaviti brže i pametnije.

Zanimljivosti…

Prvu mašinu za pranje veša Candy je osmislio 1945. godine. 50-ih godina konstruisali su prvu modernu veš mašinu sa prednjim punjenjem koja je bila pravi bum na tržištu, naročito u Italiji. Danas je Candy internacionalni brend sa kompletnom ponudom samostojećih i ugradnih aparata najnaprednije tehnologije, funkcionalnog i prepoznatljivog italijanskog dizajna i odličnih performansi. Inovativne tehnologije, jednostavno korišćenje i pristupačne cene je ono što ih odlikuje.

image

Candy uređaji: štede energiju, poseduju funkcije koje olakšavaju svakodnevicu, izdržljive su, tiho rade. U jednoj mašini dobijate odličnu kombinaciju tehničkih karakeristika, modernog dizajna i atraktivne cene.

Iskoristite specijalnu Candy ponuda i kupite veš mašinu i na dar ćete dobiti Hoover TIM2500 peglu. Akcija traje od 2. do 30. novembra ili do isteka zaliha.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *