Sa Bekom ste uvek na dobitku

x Blog Beko Treca sreca

Kupite Beko i dobićete poklone preko. Naziv akcije je “Druga sreća, treća još veća!”

Beko i Tehnomedia misle na vas i nagrađuju vašu vernost. Do kraja godine traje velika akcija darivanja.

Kupite tri uređaja Beko ugradne tehnike i na poklon dobijate Beko mašinu za mlevenje mesa MMS 7240 W.

Ako ste odlučili da kupite dva uređaja Beko ugradne tehnike na dar dobijate Beko HBA 7753 model miksera.

image

Posetite Tehnomedia prodavnice i odlučite se za: aspiratore, ugradne mašine za pranje sudova, ugradne mikrotakasne, ugradne ploče, ugradne rerne, ugradne frižidere.

Beko ugradne rerne poseduju inovativne tehnologije vrhunskog kuvanja. Imaju mnogo funkcija i mogućnosti. Zahvaljujući CookSense®, jelo će biti besprekorno ispečeno. Pomoću sonde koju ćete zabosti u meso i priključiti na predviđeni otvor na zidu dobićete savršeno slabo pečeno, srednje pečeno ili zapečeno meso, po ukusu. Uživaćete u savršenom zalogaju pice pomoću funkcije PizzaPro™ koja zagreva rernu na vrelih 310 ⁰C i za 5 minuta uživaćete u božanstvenom ukusu pice kao iz picerije.

Beko inovativne ugradne mašine za pranje sudova pružaju savršene mogućnosti. Dobićete kao rezultat 3 puta brže čišćenje, 3 puta intenzivno čišćenje i 3 pleha istovremeno. Ova tehnologija za blistavo pranje sudova štedi vaše vreme i sredstva. Sa optimalnom količinom deterdženta čišćenje je veoma efikasno. Više ne morate da brinete o tome da li ste sipali dovoljno deterdženta ili uopšte da ga dodajete pre svakog pranja. Samo sipajte u mašinu tečni deterdžent i pustite da funkcija AutoDose automatski dodaje odgovarajuću količinu deterdženta tokom celog meseca. Dobićete blistavo čiste sudove posle svakog pranja, a pri tom više ne morate stalno da tražite bocu sa deterdžentom. Veoma lako će oprati najprljavije posuđe. AquaIntense® stvara moćnu zonu čišćenja sa intenzivnim pritiskom vode, pa će i najprljavije šerpe i tiganji biti savršeno očišćeni. Bez obzira na to šta pripremate ili koliko dugo to traje, vaše posuđe će biti besprekorno čisto. Ako nemate vremena da se završi ceo ciklus pranja, samo uključite funkciju Fast+. Ona ubrzava ciklus pranja do 3 puta uz optimalan efekat, što znači da će sudovi biti spremni za serviranje za tili čas. Tu su i: SteamGloss® – produženi program od 10 minuta posle kojeg će vaše čaše blistati kao da su nove. Više neće biti neprijatnih mirisa u vašoj mašini zahvaljujući tehnologiji IonGuard® koja neutrališe jone neprijatnih mirisa na svakih sat vremena u mašini za pranje sudova, pa kuhinja miriše svežije.

Aspiratori ovog brenda su izuzetnog kvalitea i dizajna. Ukratko imaju poboljšan efekat ventilatora, automatsko osvežavanje na svakih sat vremena, podsetnik za čišćenje filtera, filtere koji se lako čiste. Nisu bučni i štedljivi su,a ventilacija je idealna. Led Illumination® osvetljava šporet kako biste mogli jasno da vidite hranu u šerpama i tiganjima. Prilikom pripremanja hrane, prženja i kuvanja kuhinja i nije baš prijatno mesto za boravak zbog neprijatnih mirisa i dima. Intenzivna ventilacija aspiratora povećava maksimalnu snagu isisavanja za 67% i brzo rešava sve neprijatnosti.

Ovo su samo neki od uređaja iz Beko bogate ponude. Pravo je vreme za kupovinu i zato posetite Tehnomedia maloprodajne objekte.

Akcija traje od 01.11. do 31.12.2020. ili do isteka zaliha poklona. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *