Sačuvajte svežinu namirnica uz pomoć vakumskog aparata

blog x   T.

Obroke, začinsko bilje, omiljeno voće, povrće i druge čarobne namirnice odložite u kutije za čuvanje hrane. One su vaši saveznici u očuvanju svežine ukusa!

U svetu brze tehnološke evolucije, kuhinje postaju pozornica za inovacije koje ne samo da olakšavaju, već i obogaćuju naše kulinarske doživljaje. Caso set za vakuumiranje B1169 Vacu OneTouch Eco, jedinstveni ekološki set će promeniti način na koji čuvate svoje omiljene ukuse. Sa futurističkim dizajnom, funkcijama i staklenim vakum posudama, ovaj set je poput čarobnog štapića za svakog ljubitelja kuvanja. Pridružite nam se na putovanju kroz inovaciju i otkrijte zašto Caso Vacu OneTouch Eco postaje nezamenjiv partner u vašoj kuhinji!

image

Zašto bi sva plastika bila osuđena?Da li ste zabrinuti zbog upotrebe plastike u očuvanju hrane, jer ste negde uhvatili priče o štetnom BPA? Bisfenol A je tajni sastojak polikarbonatne (PC) plastike i epoksidne smole. PC plastika pruža čvrstoću, dok se epoksidna smola koristi kao zaštita unutrašnjosti limenki i konzervi od rđanja. Stručnjaci tvrde da se tokom vremena (posebno pod uticajem visokih temperatura i razgradnje) BPA oslobađa iz ambalaže i migrira u hranu koju konzumiramo. Plastični proizvodi bez BPA su potpuno su bezbedni za čuvanje hrane!

Vakumiranje je čarobni trik za produženje svežine hrane i očuvanje njenog kvaliteta. Pametnim upravljanjem namirnicama nećete bacati hranu uzalud i štedećete više novca tokom godine. Odaberite vakumski aparat koji najbolje odgovara vašim potrebama i otkrijte mnoge beneficije vakuumiranja.

Čuvajte svoju hranu pomoću vakuumskih pomagala, koja garantuju dugotrajnu svežinu namirnica i urednost vaše kuhinje. Možete ih koristiti čak i tokom putovanja, jer za ovakav vid vakuumskog čuvanja hrane potrebna vam je samo ručna vakumska pumpica. Naša pomagala su napravljena od visokokvalitetnih materijala, neškodljivih po namirnice i garantuju dugotrajnu upotrebu. Vakuum čini čuda za očuvanje hranljivih vrednosti, sprečavajući oksidaciju i razvoj bakterija. Ne samo da hrana zadržava više vitamina i minerala, već se i rok trajanja produžava do 4 puta. Manje raspadnutih namirnica znači manje otpada. Korišćenjem vakuumskih pomagala znatno ćete smanjiti propadanje hrane i štedeti novac.

Status vakumske posude za čuvanje hrane stvorene su da traju godinama. Izrađene od prozirne i nerazbijajuće plastike. Najvažnije kod čuvanja hrane je da ne upijaju boje i mirise iz namirnica. To znači da možete koristiti posude za čuvanje svih vrsta namirnica, bez straha od trajnih oštećenja.

Uzbudljiva avantura u kuhinji nikada nije bila lakša uz Caso set za vakuumiranje B1169 Vacu OneTouch Eco. Ovaj praktičan eko set će unaprediti tvoje kulinarske poduhvate, pružajući ti mogućnost da sačuvaš sveže ukuse i teksture svojih omiljenih namirnica.

Središnja figura ovog seta je futuristički “Vacu OneTouch” uređaj za vakumiranje. Sa auto-stop funkcijom, dugmetom za upravljanje i indikatorom napunjenosti baterije, ovo je prava poslastica za ljubitelje modernih kuhinjskih gedžeta. Sa kapacitetom pumpe od 3 litara u minuti pri pritisku od -0,4 bara, ovaj uređaj će brzo i efikasno zapečatiti svežinu tvojih namirnica.

Ali to nije sve! Staklene vakuum posude prateći uređaj dodaju dodatnu dimenziju tvojoj kulinarskoj igri. Ove posude su savršene za osetljivu hranu i tečne delicije. Možeš ih koristiti u mikrotalasnoj pećnici na temperaturi do 350 stepeni, otvarajući vrata novim eksperimentima u kuhinji.

Poklopac posuda ima inovativnu mogućnost okretanja i podešavanja datuma, što ti omogućava precizno praćenje svega što čuvaš. Ako planiraš zamrzavanje, nema problema! Vakuum posude i poklopci izdržavaju temperature do -18 stepeni, a nakon upotrebe, slobodno ih ubaci u mašinu za sudove.

Set dolazi sa 3 staklene vakuum posude i čak 10 vakuum kesa različitih veličina, uključujući 5 komada dimenzija 20 x 23 cm, 3 komada 26 x 23 cm i 2 komada 26 x 35 cm. Da bi sve ostalo sigurno zatvoreno, dobićeš i 2 zatvarača za vakuum kese.

Osim toga, set uključuje USB-C kabl za brzo i jednostavno punjenje uređaja, dok ćeš sa Caso stikerima za obeležavanje hrane dodati lični pečat svojim kesama. Litijum-jonska baterija u uređaju obezbeđuje do 150 sati korišćenja, što znači da ćeš moći da uživaš u svim blagodatima ovog seta bez brige o čestom punjenju.

Dakle, uz Caso set za vakuumiranje, tvoja kuhinja će postati mesto gde se susreću savremena tehnologija i gastronomska kreativnost. Spremi se za ukusne avanture i sačuvaj sveže arome svaki put uz pomoć ovog inovativnog seta!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *