Sačuvajte ukuse i hranljive vrednosti pomoću eko seta za vakumiranje

blog x   T.

Vakumska ambalaža predstavlja inovativno rešenje za produženje svežine hrane i namirnica kao i za smanjenje otpada.

Zamislite da možete zadržati svežinu prvih prolećnih plodova, sačuvati arome začinskog bilja i produžiti svežinu omiljenog voća i povrća – sve to bez običnih plastičnih posuda ili kesa za čuvanje hrane. Sa ovim eko setom je to moguće.

Zašto biste trebali razmotriti upotrebu eko seta za vakumiranje?

Vakumske posude čuvaju hranu i pružaju višestruku korist. One održavaju hranu svežom duže vreme jer sprečavaju oksidaciju i razvoj bakterija. To znači da hrana ne samo da zadržava više vitamina i minerala, već se i rok trajanja jela može produžiti do četiri puta. Manje pokvarenih namirnica znači manje bačene hrane, što je korak ka smanjenju otpada.

Vakumske posude su praktične i višenamenske. Možete ih koristiti za svakodnevno čuvanje hrane u frižideru ili ostavi, zamrzavanje ostataka ili unapred pripremljenih jela.

image
  • Upoznajte Caso B1169 Vacu OneTouch Eco

Tražite li praktično rešenje za produženje svežine vaše hrane, Caso B1169 Vacu OneTouch Eco je savršen odgovor. Ovaj set za vakuumiranje ne samo da štiti vaše namirnice od oksidacije i produžava njihov rok trajanja, već je i ekološki sjajan izbor.

Snaga i funkcionalnost: Uz zapreminu od 3 litra, ovaj set sadrži sve što vam je potrebno za efikasno vakumiranje. Vacu OneTouch aparat za vakuumiranje omogućava vam jednostavno upravljanje procesom, uz auto-stop funkciju koja osigurava precizno vakumiranje svaki put. Pritiskom na dugme, možete kontrolisati proces, dok indikator napunjenosti baterije osigurava da uvek znate kada je vreme za punjenje.

Savršeno prilagođene staklene vakuum posude: Staklene vakuum posude su idealne za hranu osetljivu na pritisak i tečne namirnice. Mogu se koristiti u mikrotalasnoj pećnici na temperaturama do 350 stepeni Celzijusa, pružajući vam praktičnost u kuhinji. Poklopac posude ima mogućnost okretanja i podešavanja datuma, što olakšava praćenje svežine hrane.

Praktičnost: Set dolazi sa 3 staklene vakum posude i 10 vakum kesa različitih veličina, prilagođenih vašim potrebama. Sa 2 zatvarača vakum kesa i USB-C kablom za punjenje, imate sve alate koji su vam potrebi za čuvanje hrane. CASO nalepnice za označavanje hrane dodatno olakšavaju organizaciju vaše kuhinje.

Baterija: Litijum-jonska baterija osigurava do 150 sati korišćenja, pružajući dugotrajan izvor energije za vaše vakuumiranje. A u crnoj boji, ovaj set je i estetski privlačan dodatak vašoj kuhinji.

Zaključak: Ovo nije samo set za vakuumiranje, već je i izbor za one koji cene praktičnost, održivost i kvalitet.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *