Samsung Galaxy S20

x S

Tržište je preplavljeno novim modelima Android telefona. Linija Samsung Galaxy S20 je impresivna.

Ponuda je raznovrsna, a telefon vredan

pažnje je Samsung Galaxy S20.

Svake godine pojavljuju se novi i novi modeli, ali ovaj kao i kompletna Samsungova Galaxy S serija nudi puno uzbuđenja i iznenađenja. Galaxy S20, S20 + i S20 Ultra su tri telefona koje je ovaj brend lansirao ove 2020. godine. Ovi telefoni su neki od najboljih Android-a, dobili su visoke ocene i tehnički su veoma impresivni.

Dobar telefon je S20 Ultra. Kao i uvek Samsungov kvalitet izrade je fantastičan, a 120Hz AMOLED dispej ostavlja bez daha. Snimaćete lako i pri tom se dobro zabaviti sa nadograđenim kamerama. Sve ono što možete da zamislite daće vam baš ova linija telefona. Jedine mane su mu što je veći trošak baterije zbog brzine osvežavanja od 120 Hz, a malo je teže koristiti Samsungov senzor otiska prsta na ekranu.

Galaxy S20 + je alternativa, a ovaj uređaj je takođe odličan sa svim karakteristikama i performansama i mogućnostima koje ste oduvek priželjkivali da ima vaš telefon. Zahvaljujući manjoj bateriji lakše je rukovanje.

mob samsung e

Samsungovi modeli S20, S20 + i S20 Ultra su ustvari vrlo slični.

Bežično punjenje, nadogradivu memoriju, vodootpornost, Qualcommov procesor Snapdragon 865, zaslone od 120 Hz imaju sva tri telefona. Postoje razlike među njima kao i sa prošlogodišnjom serijom S10e, S10 i S10 +.

Manji telefon od ova tri je S20. Ima najmanje baterije, fotoaparat i ne povezuje se s mmWave 5G mrežama. Ako volite telefone sa manjim dimenzijama zaslona onda je izbor odličan. Zaslone od 120 Hz Samsung prvi put koristi. Ovaj brend uvek potrošačima nudi najbolje i sve što je inovativno,a zasloni pametnih telefona sa visokim procentom osvežavanja su veoma popularni poslednjih godina.

U poređenju sa telefonima koji poseduju standardni zaslon od 60 Hz ovo brzo osvežavanje, 120Hz paneli na S20 čine da sve izgleda brže i bolje. Ta dodatna fluidnost prilikom igranja igrica, kretanja kroz Twitter ili samo po početnim ekranima pruža veliku razliku prilikom svakodnevnog korišćenja telefona. U sve tri verzije S20 je dostupna ova tehnologija i za bilo koji model od ova tri da se odlučite nećete pogrešiti.

Linije S20, S20 + i S20 Ultra imaju izuzetne fotoaparate i kamere. S20 i S20 + poseduju 12MP za primarnu kameru, a veliko poboljšanje je što su pikseli oko 30% veći. Mnogo više svetla dobijaju snimci. Telefotokamera je nadograđena i poseduje 64MP senzor s 3x zoom-om. Senzor donosi 40% veće piksele što je velika pomoć ako je osvetljenje slabo, a i biće vam jednostavnije ako volite ultra široke snimke. Samsungov poboljšani fotoaparat ima Galaxy S20. Od 108MP masivnu primarnu kameru nudi Galaxy S20 Ultra. Telefoto kamera je od 48MP, a može ponuditi 10x zoom i do 100x digitalno zumiranje zahvaljujući načinu na koji je smešten unutar 20 Ultra. Impresioniraće vas činjenica da se možete mnogo približiti objektima jer je zumiranje sve do 100x.

 e

Pametni telefon Galaxy S20 pruža različite mogućnosti i ima bezbroj funkcija. Jedna od Samsungovig karakteristika je da ovaj brend izrađuje dugotrajne telefone. Samsung nudi 5 boja za svoje androide. Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink, Cosmic Black i Best Buy ekskluzivu u obliku Aura Blue. Upečatljivi sa prijatnim pastelnim osećajem nude Cloud Pink i Cloud Blue. Za ljubitelje jednostavnih stvari pravi izbor su Cosmic Grey i Cosmic Black, a veoma impresivan je Aura Blue.

Kako bi se ekran sačuvao od oštećenja bilo bi dobro zaštititi ekran. Da se ne bi uništio okvir telefona prilikom pada, na primer, stavite zaštitnu masku. Bežični punjači, microSD kartice i druge vrste dodataka su poželjni kako biste uživali u svim mogućnostima koje ća vam pružiti vaš novi telefon. Posetite Tehnomediu i izaberite jedan od ovih Samsungovih telefona. Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *