Vakuum blender BEKO

x Vakum blender

Bez blendera nijedna kuhinja nije kompletna. Pravi izbor za zdrave i ukusne obroke je vakuum blender BEKO. Pomoći će vam oko pripreme zdrave hrane i ukusnih obroka.

Najbolji je za spremanje prirodnih sokova, smutija, frapea i još dosta toga. U Tehnomedia prodavnicama možete izabrati vakuum blender BEKO po odličnoj ceni. Ovaj blender će biti vaš najbolji pomoćnik oko pripreme svega što poželite i dugo će vas služiti.

Beko   OTH   zoomBEKO vakuumski blender uklanja vazduh, sprečava oksidaciju voća i povrća, čuva vitamine, minerale i hranljive sastojke. Daje savršeno ujednačenu teksturu, a rezultat je 40% više vitamina C i intenzivniji, pun ukus. Sve što je izblendirano u ovom vakuum blenderu ostaje sveže kremasto i puno hranjivih  sastojaka, čak i preko noći. Ovaj blender sadrži program vakum i blender, program za smuti, soseve, lomljenje leda, za auto čišćenje. Beko vakum blender je izuzetnih karakteristika i performansi, snažan, modernog je dizajna, boje nerđajućeg čelika. Bokal je kapaciteta 1,7 l. Posuda je sigurna za vaše zdravlje, bez štetnih hemikalija.

Blender poseduje vakum funkciju koja obezbeđujw minimalnu količinu kiseonika za očuvanje  svežine namirnica, kao i dodatnu posudu za poneti. Čišćenje se obavlja na jedan dodir. Njegova karakteristika je da pre procesa blendanja izvuče sav vazduh iz posude kako se on ne bi mešao s namirnicama, a to usporava proces oksidacije i maksimalno čuva njihovu nutritivnu vrednost. Krajnji proizvod je više hranljivih materija, vitamina i minerala, neponovljiv ukus, kremasta struktura i svežina. Nema više oksidacije, razdvajanja i buke tokom rada. Ovaj vakum blender vam daje gustinu napitka sa sto posto ukusa i minimum ostaje svež barem 2 sata duže. Mućenje sastojaka pod vakumom daje više prirodnih boja, a manje odvojenih slojeva i glatku teksturu sa manje mehurića i maksimalnu svežinu. Vakum se kreira pomoću moćne vakuumske pumpe. Sastojci se tako mute uz minimalnu oksidaciju. Rezultat je duže očuvanje vitamina osetljivih na oksidaciju.

Ovaj blender je odličan izbor ako vodite računa o svom zdravlju. Jednim pritiskom na dugme za par sekundi dobićete zdrav, hranljiv, prirodan i ukusan obrok pun vitamina i minerala. Možete pripremite gusti napitak uveče i uživati u njemu za doručak, na primer.

Vakum blender BEKO potražite u Tehnomedia maloprodajnim objektima. TEHNOMEDIA je totalno drugačija od drugih. Očekuje vas maksimalan izbor po minimalnim cenama.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *