Najbolje osveženje za vrele dane

x Sladoled

Ono što može da vas osveži i rashladi tokom letnjih meseci je sladoled. Najzdraviji i najbolji je onaj koji ćete sami napraviti u aparatu za sladoled.

Ledena poslatica koja se obično pravi od mlečnih proizvoda u kombinaciji sa voćem ili drugim sastojcima je sladoled. Kupujemo ga na kugle ili kao točeni u poslastičarnici, a u porodičnom pakovanju, na štapiću, u čašici ili u kornetu u prodavnici. Kući ga pravimo onako kako volimo, ali nam uvek nešto nedostaje da bi bio savršen. Potreban vam je aparat za sladoled.

aparat sladoled

Sladoled savršenog ukusa, zdrav, sa kombinacijom ukusa i namirnica po želji dobićete samo zahvaljujući ovom aparatu. Nema više raznih nedozvoljenih, štetnih, opasnih po zdravlje dodataka. Sami po svom receptu možete napraviti idealan sladoled od banana, jagoda, vanile, sa čokoladom, sa jogurtom i šta god vam padne na pamet. Kod pravljenja sladoleda u aparatu važno je da znate da ne možete da pogrešite. Šta god da stavite, bilo da je reč o voćnim ili čokoladnim i karamelizovanim ukusima, sve dok sladoled odmah potom pripreme stavite u odgovarajuću posudu, pa u zamrzivač, ukusi će ostati onakvi kakve želite, nepromenjeni i autentični. Sezonsko voće, čokolada, prelivi i ekstrakti vanile, badema, kokosa, plazma, ili drugi sastojci konačno mogu postati deo vaše omiljene letnje poslastice.

Priprema se veoma jednostavno. Nema potrebe da dežurate pored aparata i gubite dragocene minute. Samo ga uključite i on sve sam uradi. Veoma brzo dobićete poslasticu i osveženje neponovljivog ukusa.

U Tehnomedia centru nabavite aparat namenjen za pravljenje sladoleda, deserta i drugih ledenih poslastica. Njegovom slatko ledenom ukusu teško da neko može odoleti.

Aparat za sladoled Ariete proizvodi do 1 kg sladoleda direktno u zamrzivaču i nije potrebna nikakva pre-rashlada. Ovaj aparat kombinuje kompaktnost, funkcionalnost i ukus. Litijumska baterija se brzo dopunjava i garantuje do 5 posuda sladoleda sa jednim punjenjem baterije.

aparat sladoled

sladoled

Važno je da vi i vaši mališani jedete samo zdravo bez štetnih materija. Više ne morate da kupujete gotove sladolede i da brinete i razmišljati o tome koliko se dodaje veštačkih zaslađivača, boja i pojačivača arome u vaš omiljeni desetr. Uz aparat za sladoled iz Tehnomedie bićete potpuno mirni i sigurni.

Zanimljivosti…

Sladoled je osvežavajuća poslastica nezaboravnog ukusa. Mnogima pri samoj pomisli pođe voda na usta…

– Ne zna se tačan datum pronalaska sladoleda, kao ni ime njegovog pronalazača, zna se jedino da potiče još iz drugog veka pre nove ere i da je nastao u Kini. Njegovi sastojci bili su led i mleko. 

Sladoled je nekada bio dostupan isključivo kraljevima i plemićima, vezivao se za moć i luksuz, dok je danas svima dostupan i na raspolaganju.

Ne zaboravite najukusniji, najzdraviji i najpraktičniji je onaj iz aparata za sladoled koji možete kupiti u Tehnomedia prodavnicama. Zato iskoristite ovu privilegiju, odaberite svoju omiljenu aromu i prepustite se uživanju.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *