Ultrazvučni čistač

x Ultrazvučni čistač

Jedini aparat koji će temeljno očistiti ono što želite bez mogućnosti oštećenja je ultrazvučni čistač. Ovaj aparat je dovoljno snažan da ukloni sve nečistoće, a čišćenje ultrazvukom je najsigurnije.

Primena ultrazvučnog čišćenja daje mnogo bolje efekte u poređenju sa nekim drugim sistemima za čišćenje. Ultrazvuk je našao široku primenu, tako da se koristi za čišćenje satova, nakita, četkica, proteza, elektronkih delova i mnogo toga. Ultrazvučni čistač koristi mehuriće nastale u procesu kavitacije da prodre do najdubljih pora, pukotina i šupljina predmeta koji treba očistiti. Dubinski odstranjuje čvrsto prilepljene i uporne čestice sa čvrstih površina, a koristi vodu ili blagi deterdžent kao sredstvo za čišćenje. Nije potrebno rastavljanje stvari na delove već se mogu tretirati odjednom celi i to je jedna od prednosti ovog tipa čišćenja.

cistac

Korišćenje je veoma jednostavno. U ultrazvučnu korpicu ili kadicu, stavi se stvar koja treba da se očisti i ubaci se u rezervoar koji sadrži odgovarajuće sredstvo za čišćenje. Ultrazvučni generator koji je ugrađen u rezervoar, ili uronjen u tečnost, proizvodi ultrazvučne talase naizmenično istežući i komprimujući tečnost koristeći električne signale koji osciluju na ultrazvučnoj frekvenciji. Ovo stvara potisne talase u tečnosti koja se nalazu u rezervoaru i na taj način „cepajući“ fluid, ostavlja za sobom vakumske mehuriće koji oslobađaju veliku energiju. Ovaj princip čišćenja je bezbedan za predmet, okolinu i onoga koji koristi aparat.

Posetite Tehnomediu i izaberite ultrazvučni čistač. Veoma su laki za rukovanje i pe svega korisni. Ništa neće tako dobro očistiti neki predmet kao ovajspecijalni uređaj. Grundig ultrazvučni čistač UC5620 je veoma praktičan, koristan izuzetnog kvaliteta.

ultrazvucni cistac

Ovaj specijalni Grundig aparat vam omogućava efikasno i ultrasonično čišćenje. Nežno, ali intenzivno možete u ovom aparatu očistiti: glavu aparata za brijanje, glavu aparata za šišanje, četkice za zube, zubne proteze, aparatiće za zube, nakit, vodootporne satove, naočare, češljeve…Uklanja  i tvrdokornu prljavštinu sa nepristupačnih mesta. Poseduje integrisani tajmer za 5 minuta rada, kao i veliku posudu za vodu od nerđajućeg čelika: 500 ml. Ovaj aparat ima i posebnu korpicu za čišćenje sa integrisanim držačem za satove. Nije namenjen za čišćenje osetljivog ili dragocenog kamenja poput smaragda, opala, tirkiza, lapis lazulija, bisera ili sedefa, naočara sa okvirima od prirodnog materijala, kontaktnih sočiva, predmeta napravljenih od drveta, tekstila, kože.

Ultrazvučni čistač se  koristiti za čišćenje širokog spektra stvari različitih oblika i veličina. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite. U ovom domu dobre kupovine očekuje vas maksimalan izbor po minimalnim cenama.

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *