Samsung Galaxy S20 je odličan izbor

Samsung s

Želite savršen telefon. Predstavićemo vam telefon koji će zadovoljiti sve vaše potrebe – Samsung Galaxy S20.

Galaxy S20 serija je prva 5G linija flegšip pametnih telefona kompanije Samsung i donosi 5G mogućnosti i tehnologiju kamere na bazi veštačke inteligencije, kreiranu za budućnos komunikacije. Galaxy S20 predstavlja novu seriju flegšip uređaja koji će promeniti način na koji snimate i doživljavate svet. Dolazi sa potpuno novim dizajnom kamere, kombinujući veštačku inteligenciju sa najvećim Samsung senzorom, do sada za fotografije savršenog kvaliteta. Pored kamere, Galaxy S20 čini da sve što inače radite uz pomoć svojih pametnih telefona funkcioniše još bolje i lakše. Tako su omogućeni slušanje personalizovanih muzičkih plejlista, gledanje video snimaka u odgovarajućem formatu i igranje video igara u pokretu.

„Ulaskom u novu deceniju, 5G tehnologija će potpuno promeniti način na koji komuniciramo i doživljavamo svet oko sebe. Budući da sva tri modela nove serije, Galaxy S20, S20+ i S20 Ultra, dolaze sa podrškom za 5G mrežu 1, Samsung svojim korisnicima pruža uređaje sledeće generacije koji će transformisati živote ljudi. Uz neverovatnu kameru na bazi veštačke inteligencije, korisnici će moći da verodostojno zabeleže svoje doživljaje i povežu se sa svojim voljenima još lakše”, rekao je Dr. TM Roh, predsednik i direktor odeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Uz Galaxy S20 telefon promenićete način na koji snimate svet oko sebe.

Danas više nego ikada ranije snimamo svoju svakodnevicu i beležimo trenutke uz pomoć pametnih telefona i zato je kamera najvažnija stavka za korisnike koji kupuju novi pametni telefon. Dizajniran da odgovori na sve zahteve, Galaxy S20 predstavlja potpuno novi sistem kamere na bazi veštačke inteligencije, sa najvećim senzorom do sada, kako bi izvukao najbolje iz svake fotografije i svakog trenutka.

mob samsung eDetalji su toliko jasni da oduzimaju dah: Uz veći senzor na Galaxy S20 seriji, rezolucija kamere je značajno povećana, što rezultira u više detalja i dodatnoj fleksibilnosti za uređivanje, isecanje i zumiranje snimaka. S20 i S20+ dolaze sa kamerom od 64MP, dok S20 Ultra ima kameru od 108 MP. Još jedna prednost većeg senzora jeste to što koristi više svetlosti, tako da dobijate bolji kvalitet slike, čak i u situacijama sa slabim osvetljenjem. Galaxy S20 Ultra ide i korak dalje sa opcijom dinamičnog prebacivanja sa rezolucije od 108MP na rezoluciju od 12MP, zahvaljujući nona-binning tehnologiji koja kombinuje devet piksela u jedan, posredstvom senzora.

Do sada neviđene mogućnosti zumiranja: Uz Galaxy S20 Space Zoom tehnologiju koja koristi kombinaciju opcija Hybrid Optic Zoom i Super Resolution Zoom, uključujući digitalni zum na bazi veštačke inteligencije, pa korisnik može uveličati objekat, čak i kada je udaljen. Sliku je moguće uveličati do 30 puta na Galaxy S20 i S20+, dok se na S20 Ultra može preći i na revolucionarna preklopiva sočiva. Sočiva koriste procesuiranje slike uz pomoć veštačke inteligencije, kako bi opadanje kvaliteta slike na visokim stepenima uveličavanja bilo umanjeno, te kako bi korisnici iskusili Super Resolution Zoom do 100 puta, uz jasniji prikaz nego ikada pre.

Snimak iz jednog pokušaja: Single Take vam omogućava da se fokusirate na trenutak koji želite da zabeležite. Galaxy S20 može da snima u različitim režimima rada i pomaže korisniku da
napravi najbolji snimak uz pomoć veštačke inteligencije i funkcija, kao što su live focus, cropped, ultra-wide i druge.

Profesionalne mogućnosti snimanja: Galaxy S20 ima mogućnost snimanja u 8K rezoluciji, kako bi korisnici mogli da prave realistične snimke. Kada je snimanje završeno, korisnici mogu pogledati svoj video na Samsung QLED 8K televizoru i uživati u najboljem gledalačkom iskustvu u klasi 2 ili mogu izdvojiti kadar iz 8K videa i pretvoriti ga u fotografiju visoke rezolucije. Čak i snimci napravljeni u nestabilnim uslovima izgledaju kao da su nastali uz pomoć profesionalne akcione kamere, zahvaljujući Super Steady funkciji, anti-rolling stabilizaciji i analizi pokreta od strane veštačke inteligencije.

 eRadite ono što volite još bolje. Galaxy S20 omogućava da sve što radimo na svojim telefonima bude još jednostavnije i bolje. Uz nove mogućnosti i partnerstva inspirisana otvorenom saradnjom, Galaxy S20 je kreiran za potrebe današnjih korisnika.

Pruža vrhunski Video Chat uz Google Duo: Uz ovu opciju, moguće je koristiti video chat još lakše. GalaxyS20 poboljšava video chat iskustvo kroz ekskluzivnu, duboku integraciju sa Google Duo, donoseći ga prvi put na Galaxy S20. Sada je samo jednim dodirom brojčanika moguće pokrenuti Duo video poziv i uživati, prvi put u full HD kvalitetu. Google Duo je kompatibilan sa različitim operativnim sistemima, tako da izbor sa kim ćete komunicirati nije ograničen. Sada možete uklopiti celu porodicu u kadar, uz pomoć širokog sočiva i razgovarati  sa 8 prijatelja istovremeno.

YouTube: Samsung je sklopio partnerstvo sa YouTube-om, kako bi korisnici mogli da podele svoj 8K video, sa ostatkom sveta i okače ga na ovu platformu.Zabava: koristeći prednosti nove kamere profesionalnog ranga, Netflix i Samsung su sklopili partnerstvo kako bi poznati reditelji snimali ekskluzivne bonus snimke zasnovane na popularnim
Netflix Originals sadržajima. Korisnici takođe mogu da pretražuju Netflix sadržaje putem poboljšane integracije sa Galaxy uređajima, omogućavajući im da lako pretražuju putem Samsung Daily, Bixby i Finder aplikacija.

Gejming: Galaxy S20 dodatno će unaprediti iskustvo mobilnog gejminga. Uz ekran od 120Hz korisnicima je omogućeno neverovatno i neometano igračko iskustvo. Kasnije ovog proleća Microsoft, partner kompanije Samsung, lansiraće svoj popularni Forza Street u okviru Galaxy Store-a, što će biti prvi put da ova igra dolazi na mobilne telefone. U kombinaciji sa brzim procesorom, 12 GB RAM memorije, zvukom koji pokreće AKG, i game booster, sistemom koji je zadužen za optimizaciju podešavanja i vrhunske performanse, Galaxy S20 Ultra pružiće zaista moćno igračko iskustvo.

Neograničene mogućnosti
Kao najnoviji flagship uređaj kompanije Samsung, Galaxy S20 koristi premijum tehnologije koje ljubitelji Galaxy uređaja očekuju. Najbezbedniji uređaj koji je Samsung ikada napravio, Galaxy S20, zaštićen je Knox sistemom – vodećom platformom za bezbednost mobilnih uređaja, koja telefon štiti od čipa, sve do softverskog nivoa. Galaxy S20 ima i novi, bezbedni procesor, pod nazivom Guardian Chip, koji štiti od napada na bazi hardvera. Inteligentna i velika baterija novog telefona, dolazi sa brzim punjačem od 25W, dok Ultra model dolazi i sa super brzim punjačem od čak 45W. Celokupna S20 serija dolazi sa masivnim standardnim prostorom za skladištenje sadržaja (128GB za S20; 128GB i 512GB za Galaxy S20+ i S20 Ultra).

Uz Galaxy S20 korisnici mogu iskusiti i najjednostavniji, najintuitivniji Samsung interfejs One UI 2. Takođe, korišćenjem modela iz ove serije moći će da upravljaju svojim pametnim domovima uz SmartThings, da ostvare svoje zdravstvene i wellness ciljeve uz Samsung Health, ili plaćaju putem Samsung Pay-a. Svojim idejama i tehnologijom Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost.

Svratite u TEHNOMEDIA prodavnicu po svoj mobilni telefon. Nećete pogrešiti ako se odlučite za Samsung Galaxy S20.

Zanimljivosti…

U pionirskoj fazi mobilne telefonije (1921 – 1945), dominirale su vojna i policijska primena. U to vreme je mobilni telefon bio znatno većih dimenzija i trošio je mnogo energije, pa se jedino mogao smestiti u automobil, dok je džepni mobilni telefon bio nezamisliv. Prvi funkcionalni mobilni sistem instaliran je za potrebe policije 1928. u Detroitu. Sve se promenilo 1973. godine kada je inženjer “Motorole” Martin Kuper, prikazao prvi mobilni telefon. Deset godina i stotinu miliona dolara investicija kasnije, “Motorola” je objavila ovaj telefon javnosti. Čekanje je bilo neophodno da bi se izgradila potrebna mrežna infrastruktura kako bi telefon uopšte funkcionisao. Ovom telefonu trebalo je deset sati da se napuni, baterija mu je trajala 35 minuta i koštao je današnjih 10.000 dolara. Prvi  smartfon nastao je sredinom devedesetih. U Beogradu je prvi razgovor mobilnim telefonom zabeležen 1994. godine. A onda su usledile najrazličitije vrste, marke, prestiži…

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *