Savršen spoj

x VOX parna stanica

Kupite VOX mašinu za pranje veša i dobićete idealan poklon, parnu stanicu, jer pranje i peglanje čine idealan spoj.Kupovinom Vox modela mašine za pranje veša čiji je kapaciteta pranja 9kg i više, iz izdvojene Tehnomedia ponudie dobijate na poklon parnu stanicu Vox DPS6220. Vox mašina će savršeno oprati veš, a Vox parna stanica idealno opeglati.

Vreme je da nabavite novu veš mašinu i dobijete ovaj vredan poklon. Akcija traje do 15. januara naredne godine. Vox pruža prefektno čist i savršeno opeglan veš.

image

Posetite Tehnomedia maloprpdajne objekte i i zaberite Vox mašinu za pranje veša čiji modeli nose oznaku: WM 1410 YT1, WM 1490 YTQ A+++, ili  WM 1495 YT1Q.

Vox prati brz i savremen stil života. Osim elegantnog izgleda, ove mašine karakteriše i veliki kapacitet, kao i programi koji su pažljivo dizajnirani. Savršeno će oprati odeću, a brinu i o osetljivoj koži, jer zahvaljujući naprednoj tehnologiji, iz veša temeljno uklanjaju 7 najčešćih alergena i 4 vrste bakterija. Ove mašine štede električnu energiju, čuvaju prirodnu okolinu. Verovali ili ne veš u Vox mašinama možete oprati i za 15 minuta. Imaju niklovan grejač, sigurnosno zaključavanje, unbalance control system…

Ovi modeli Vox mašina za pranje veša imaju energetsku oznaku A +++ što znači da troše čak 60 odsto manje električne energije u odnosu na energetsku klasu A.

image

Antialergijski program koji poseduju veš mašine je nešto što vam je potrebno u ovo vreme. Alergijske reakcije dolaze kod osoba sa nežnijim tipovima kože, posebno kod beba i dece a najčešći razlog su ostaci deterdženta u odeći. Tkaninu od zaostalih količina praška, 100 % ćete osloboditi pomoću antialergijskog programa koji ima poseban metod dodatnog ispiranja.

Životni tempo je takav da sve želite da obavite brzo sa maksimalnim učinkom. To vam omogućava brzo pranje 15 minuta. Na temperaturi od 30 stepeni za 15 minuta veš će biti higijensi opran. Na ovaj način uštedećete i struju i vodu. Ako se u toku dana presvlačite po nekoliko puta, zbog sportskih aktivnosti ili iz nekog drugog razloga veš će se brzo nagomilati a s obzirom da takva odeća nije za nošenje kao ni za temeljno pranje ovaj brzi program je idealno rešenje. Funkcija Intenzivno natapanje kao što i naziv govori dodatno natapa tkaninu. Sa ovim programom bićete sigurni da se vaš veš oslobodio svih tragova deterdženta.

Ove veš mašine su kvalitetne i bezbedne i budite sigurni da će vas dugo služiti. Imaju niklovan grejač. Kako bi radile besprekorno godinama, inovativna tehnologija sprečava formiranje naslaga kamenca na grejaču i tako štede energiju i značajno se produžava radni vek mašine.

image

Zbog svakodnevnog stresa sa kojima se mnogi ljudi suočavaju i imuni sistem je oslabljen pa samim tim takve osobe su podložnije bakterijskim infekcijama, a alergijske reakcije su propratne pojave i sve su češće. Napredna tehnologija koju koristi Vox i koja je jedinstvena na našem tržištu štiti od alergija. Iz veša temeljno uklanja 7 najčešćih alergena i 4 vrste bakterija. Najnovija ALLERGY SAFE funkcija efikasno odstranjuje polen, prašinu, grinje, gljivice, buđ, pseću i mačiju dlaku, kao i sve tragove mikroorganizama Aspergillus niger, Escherichia coli, Candida albicans i Staphylococcus aureus. Bićete zaštićeni, bezbedni i sigurni na ovaj način.

Vox mašine za pranje veša imaju sigurnosno zaključavanje. Dok mašina radi vrata neće moći da se otvore. Nećete morati više da brinete ako vaše dete prolazi pored veš mašine da li će otvoriti vrata ili uraditi nešto nepredviđeno.

Eco-logic system štedi novac i vreme. Kada je bubanj napunjen samo do pola mašina će to prepoznati. Ekološki program uštede će se pokrenuti automatski i na taj način se skraćuje vreme pranja, a potrošnja vode i električne energije smanjuje za 50%.

Za svakodnevno temeljno pranje mnogo prljavog veša tu je DAILY 60C/60’, a kompletan posao će obaviti za samo jedan sat na temperaturi od 60 stepeni.

Na velikom i lepom displeju možete jasno videti parametri podešene temperature, odloženi start ili brzinu obrtaja, a i lakše ćete odabrati programe.  

image

VOX veš mašine daju odlične rezultate pri pranju zahvaljujući inovativnom inverter motoru u kombinaciji sa pažljivo odabranim programima.

Posetite Tehnomedia prodavnice i izaberite jedan od ponuđenih Vox modela mašina za pranje veša po neverovatno povoljnim cenama i dobićete fantastičan dar, parnu stanicu. Vox pegla DPS6220 ne prepušta ništa slučaju. Sve radi brzo, jednostavno i efikasno. Izuzetnog kvaliteta, moćna i tiha posao oko peglanja obaviće lako. Ako imate veću gomilu veša sa ovom parnom stanicom ćete za razliku od obične pegle posao završiti duplo brže. Ispušta mnogo više pare i ima veći rezervoar pa stane mnogo više vode, tačnije 1,4 l za razliku od obične pegle na paru. Njena snaga je 2200 W. Grejna ploča je keramička i omogućava lako peglanje, bez lepljenja tkanine. Sistem protiv kapanja onemogućava curenje vode pri nižim radnim temperaturama. Sistem protiv skupljanja kamenca omogućava dugotrajnu upotrebu bez čestih čišćenja. Sistem koji pod pritiskom probija začepljenja prouzrokovana kamencem.

Dobre stvari idu u paru i zato iskoristite ovu mogućnost. Period trajanja akcije je od 14. decembra 2020. do 15. janura 2021. ili do isteka zaliha.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *