Uređaji sa jonizatorom vazduha

Uređaji s jonizatorom su odličan izbor za vaš dom.

Smog, čađ i druga zagađenja prisutna su u našoj okolini. Takav vazduh dospe i u naš dom. Vremenom se ta prašina i prljavština talože i dovode do razvoja bakterija. Uređaji bele tehnike s jonizatorom pročistiće vazduh. Klima uređaji nam služe da rashlade ili greju prostor, a ako poseduju dodatnu funkciju jonizacije odnosno prečišćenja vazduha onda je to dodatna kombinacija. Dobićemo pored zagrejanog ili rashlađenog prostora i čist vazduh.

LG Electronics  D Global ARTCOOL DUAL Inverter  Feature  Ionizer D  x

Poslednjih godina ekološkim uređajima su prioritet dali skoro svi poznati brendovi tako da u Tehnomedia prodavnicama možete naći samo najbolje pa tako i klime sa jonizatorom. Jonizatori u frižiderima čuvaju hranu i zadržavaju njenu svežinu.

U prašini, dimu, zagađenom vazduhu i svuda oko nas se nalaze pozitivno naelektrisani joni. Zbog toga su neophodni uređaji sa jonizatorom. Oni poseduju funkcije negativnih jona koji pre svega prečišćavaju vazduh, odstranjuju bakterije, smanjuju umor, dovode do boljeg raspoloženja i utiču na mnoge funkcije kod čoveka. Mnogo je uređaja s jonizatorom na našem tržištu kao što su: frižideri, klime, fenovi i slično.

MCIM G Illumination KGFSB

Jonizatori kod klime filtriraju vazduh, odnosno prečiste ga. U vazduhu vezuju štetne čestice i prašinu. U filter klime odlaze one krupne čestice, dok sitne padaju na pod. Zato kroz prostor bolje cirkuliše jonizovan vazduh. Frižideri rade 24 sata i jonizacija je kod njih veoma važna. Jonizatori u frižiderima održavaju hranu svežom, a zahvaljujući procesu jonizacije vazduh cirkuliše u njima. Zahvaljujući tome uvek ćete imati svežu i bezbednu hranu u frižiderima. Jonizatori produžavaju svežinu namirnicama.

image

Boravak u prirodi uvek nas oraspoloži i smiri zbog vazduha koji je pun negativnih jona, za razliku od grada gde se nalaze pozitivni joni zbog izduvnih gasova, na primer. Ono što možete da uradite za sebe je da prilikom kupovine nekog uređaja ili aparata obratite pažnju da li poseduju jonizaciju i na taj način ste dodatno kupili sebi i čist vazduh.

Tehnomedia nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama i zato dođite i proverite. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *