Savršena kafa iz Philips aparata

Philips blog oktobar

Pripremite napitak za savršen užitak sa Philips aparatom za kafu. Idealnu šoljicu kafe po vašoj meri napravićete lako uz moćan Philips aparat.

Dan započnite okrepljujućim, ukusnim, mirisnim i svežim napitkom. Šoljicom omiljene kafe. Znamo da niko ne voli da stoji pored šporeta dok voda provri i da nepotrebno gubi vreme. Često niste zadovoljni kakvog je ukusa i mirisa i zato je krajnje vreme da opremite kuhinju ovim praktičnim aparatom. On je najbolji pomoćnik ljubitelja toplih napitaka uz koje ćete jednostavno za samo nekoliko sekundi dobiti šoljicu omiljene kafe kao sa reklame. Aparat sve raditi umesto vas. Samo jednom pritisnite dugme i vaš omiljeni napitak je gotov. U kombinaciji sa mlečnom penom ili bez nje. Kako želite i volite.

PHILIPS EP5447/90

Philips aparati za kafu mogu pripremiti 12 vrsta kafe.

Možete birati do 12 mogućih napitaka. Espreso, kafa, amerikano, kapućino, late makijato, dupli espreso sa mlekom, Café au Lait, Caffe Latte, krem kafa, ristreto, espreso lungo, funkcija za šolju za putovanja, pena od mleka, vruća voda. Napravite kratak, jak, kremasti ili sa količinom mleka po vašem ukusu u zavisnosti od modela aparata.

O aparatima

Jednostavni su za korišćenje i funkcionalni. Zahvaljujući modernoj tehnologiji spravljanja kafe brzo ćete dobiti ukusnu šoljicu kafe kao iz kafića. Kompaktnog su dizajna i idealno će se uklopiti u vaš prostor. Svilenkastu mlečnu penu možete dodati svojoj kafi zahvaljujući inovativnom LatteGo sistemu. Philips aparati su odličan izbor i za osobe koje su intolerantne na laktozu, jer rade sa svim vrstama mleka i biljnih napitaka. Ako ste ljubitelj jače kafe dodajte opciju “Extra shot”. Kada poželite da popijete jaču dozu svog napitka samo podesite ovu funkciju dodatnog ristretta.

Duo za savršenu aromu su podesivi 100% keramički mlin i aroma extract sistem. Ovaj mlin ima 12 načina da najpreciznije samelje sveža zrna kafe, od grubog do neverovatno finog. Sam intenzitet kafe birate sa izabranim stepenom mlevenja. AromaExtract sistem je zaslužan za idealnu penu i savršenu aromu kao i za idealnu temperaturu pripremanja napitaka koja je između 70-82 °C.

Zašto izabrati Philips aparat za kafu?

  • Za tren možete imati i do 12 napitaka od sveže mlevenih zrna kafe.
  • Savršeno mlečnu penu omogućava LatteGo inovativni sistem
  • 100% keramički mlin 
  • Za optimalnu zemperaturu napitaka – Aroma Extract sistem
  • Za dodatni ristretto  funkcija “Extra shot”
  • Korišćenje je jednostavno sa osetljivim na dodir displejem u boji
  • Za personalizaciju napitaka do 4 korisnička profila
PHILIPS EP2221/40

Korišćenje displeja

Displej u boji koji je osetljiv na dodir pruža neverovatno jednostavno korišćenje aparata. Kafa će biti gotova za tren. Sve piše. Svoju omiljenu kafu izaberite jednim dodirom i na displeju dodirnite ikonicu.

Personalizacija kafe

Pomoću funkcije za prilagođavanje kafe omogućeno vam je da jednostavno podešavate postavke za količinu i intenzitet i tako možete kafu da personalizujete. Zahvaljujući opciji za dodatni espreso u funkciji za prilagođavanje kafe, koja dodaje snažan ukus bez gorčine povećaćete intenzitet napitka.

Korišćenje različitih vrsta mleka za kafu

Revolucionarni LatteGo je napravljen tako da radi sa svim vrstama mleka.

Zamena AquaClean filtera

Potrebno je posle određenog vremena, što je navedeno u specifikaciji uređaja, zameniti filter. Tako ćete na zahtev aparata pripremiti i do 5 000 šoljica bez čišćenja kamenca, a u isto vreme uživati u prečišćenoj i bistroj vodi. Znajte da odličan ukus kafe pruža i AquaClean filter.

Čišćenje

Održavanje aparata je lako. Sistem za mleko LatteGo, ili klasični dodatak za pravljenje pene od mleka, posudu za ostatke kafe, posudu za sakupljanje tečnosti možete prati u sudomašini. Inovatvni sistem za mleko LatteGo sastoji se samo od 2 dela, bez cevi je i za 15 sekundi se pere. Tako možete biti sigurni u higijensku i zdravu čistoću aparata, a i uštedećete vreme. Jedinstveni sistem AquaClean bez potrebe za uklanjanjanjem kamenca omogućava uživanje u 625 šoljica.

Za pripremu savršene kafe potrebna vam je samo jedna stvar – Philips aparat za kafu. Napraviće u svakom trenutku napitak samo po vašoj meri. Tehnomedia nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama. Proverite!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *