Savršeno osušen veš sa Bekom

beko df  pa x

Pravo je vreme za kupovinu mašine za sušenje veša. Tokom zime ona će vam sigurno postati najbolji pomoćnik. Izaberite Beko

Tokom hladnih dana mnoge muči dilema gde da suše veš. Na radijatorima i na sušilicama u domu nije zdravo zbog povećane vlage. Ako ga iznesete na terasu i žicu pokupiće sve neprijatne mirise iz vazduha poput smoga i sumpor dioksida. Sa Beko mašinom za sušenje dobićete čist, manje zgužvan, mekan i mirišljav veš.

Karakteristike

Tehnologiju savršenog sušenja dobićete sa modelom koji nosi oznaku Beko DF 7412 PA. Ovo je samostojeća kondezaciona mašina sa toplotnom pumpom. To znači da da se vlaga izvlači iz veša tokom sušenja i kondenzuje, odnosno prelazi u vodeno stanje. Štedljiva je i energetski efikasna. Energetske je klase A++. Troši znatno manje električne energije jer koristi toplotnu pumpu. Samim tim je sušenje brže i intenzivnije. Koristi sistem klimatizacije za nežnije sušenje veša, a u njoj se mogu sušiti sve vrste tkanina i ono što je važno neće ih izgužvati.

Čuvar boje

Capture

Poseduje inovativnu tehnologiju EcoGentle koja odeći čuva boju. Veš će biti savršeno osušen, bez izbeljivanja boja.

Kapacitet

U njoj možete osušiti do 7 kg veša. Sve je jednostavno. Stavite u mašinu veš, podesite vrstu tkanine koju sušite i nivo suvoće koji želite. Vreme sušenja i idealnu temperaturu odrediće precizni senzor. Poseduje indikator preostalog vremena sušenja, 15 različitih programa rada, odložen start do 24 sata.

Osobine

Ima indikatore za čišćenje filtera, kondenzatora i pražnjenje rezervoara, kao i opciju direktnog odvoda kondenzata u kanalalizaciju tako da ne morate da praznite rezervoar za vodu. Bezbedna je za korišćenje i ne morate da brinete ako imate decu da li se nalaze u njenoj blizini jer ima opciju zaključavanja displeja i dečiju sigurnosnu zaštitu.

Nije glasna tokom rada i nivo buke je 65 Db. Lepog je dizajna sa providnim vratima i unutrašnjim svetlom. Dimenzije su 50,8 x 59,7 x 84,6. Prosečna godišnja potrošnja je 212kWh.

Ako želite uređaj koji beprekorno i nežno suši veš, a štedi vreme, Beko je odličan izbor. U Tehnomedia prodavnici možete je kupiti po super ceni.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *