Gorenje – sinonim za sigurnost!

gorenje blog x

Kućni aparati i uređaji su uvek na usluzi. Frižider, mini pekara i blender marke Gorenje su praktični, funkcionalni, kvalitetni i elegantni. Po super cenama kupite ih u Tehnomedia prodavnici.

Mnogi uređaji i aparati olakšavaju život u domu. Bez frižidera se ne može. Hleb svi vole, a pomoću mini pekare dobićete proizvod po svom ukusu. Odličan je izbor i za pripremu džemova. Ako ste ljubitelj zdravih obroka i napitaka neophodan vam je blender. Neka vaš izbor bude Gorenje. Pored kvaliteta krasi ih i moderan i lep dizajn.

image

Vreme je da kupite nov frižider. Predlažemo vam klasičan Gorenje model sa jednim vratima promenljivog smera R 6295 W.

Dovoljno je prostran i zapremine je 284 l. Održavanje je jednostavno, jer je samootapajući. Sve je sigurno i kvalitetno zahvaljujući providnoj posudi za voće i povrće i izdržljivim staklenim policama. Unutrašnjost je pregledna, jer je osvetljena svetlima sa strane. Sa ovim uređajem bićete sigurni i mirni, jer ćete u svakom trenutku imati sveže i zdrave namirnice. Frižider ima: 5 staklenih polica, dublju veću posudu za povrće i 4 posude na vratima za maslac i sir, držač za flaše i dve za jaja. Nije bučan i lepo i elegantno izgleda tako da će se uklopiti u vaš dom.

Najlepši i najukusniji je hleb koji sami pripremite i zato nabavite kućnu pomoćnicu za poslove pečenja hleba, pekaru Gorenje čiji model nosi oznaku BM 1210 BK.

Capture

Sve je unapred isprogramirano i lako, zahvaljujući brojnim programima. Vaše je samo da stavite sastojke i podesite program, a mešenje, podizanje i pečenje aparat sam obavlja. Ima 12 preprogramiranih opcija i svaki ima određeni tok funkcija koje obavlja kao i vreme trajanja. Tu je klasični program za pripremu testa, za pečenje hleba bez glutena i slično. Ovasj aparat je idealan za one koji su na bezglutenskom režimu ishrane. Bezglutensko brašno je karakteristično i za njega je potrebno duže vreme da naraste testo i ispeče se za razliku od običnog, a sa ovim aparatom kada god poželite dobićete savršen hleb. Samo podesite program gluten free program.

Sami smisliti svoj recept i pekara će ga spremiti po vašem ukusu. Možete i eksperimentisati sa knjižicom recepata za nove ideje koje ćete dobiti. Idealan je za hleb od 900 do 1 200 g. Postoji i program za pravljenje džema. Isecite voće na kocke, dodajte šećer po želji i izaberite program “Jam”. Nema prljavog posuđa , izgubljenog vremena i briga. Poseduje automatsko gašenje tako da je sigurnost obezbeđena. Proces pečenja možete pratiti pomoću kontrolnog prozorčića, a zvučni signal će vas obavestiti kada je ceo posao gotov. Pomoću funkcije za održavanje toplote, hleb će uvek biti vruć i svež i ako ster završili sa pečenjem pre sat vremena. Možete prilagoditi sebi putem raznih funkcija željeni ukus hleba. Sa zapečenom koricom, hrskaviji i slično. Naravno tu je i program za brzo pečenje. Ako kojim slučajem u nekom trenutku nestane električna energija, odvijaće se nastavak pečenja. Ima i funkciju odloženog početka pečenja. Stavite sve sastojke u posudu i namestite vreme za početak pečenja kada vama najviše odgovara. Početak možete odložiti za čak 13 sati.

Jedan od najpraktičnijih aparata u domu je blender. Neka vaš izbor bude model sa oznakom B 1200 HEAD B.

Capture

Sa ovim aparatom u svakom trenutku imaćete zdrave, hranljive obroke i napitke. Potaž, smuti, sok i bezbroj drugih kombinacija i mogućnosti dobijate sa Gorenje blenderom. Ima 2 brzine. Snažan motor od 1 200 W mu daje mogućnost da secka, melje, odvaja, cedi, drobi, odvaja. Kvalitetne je izrade sa odličnim, snažnim i oštrim sečivom tako da možete blendirati i meso, pored voća i povrća. Ima posebne nastavke, tako da možete na primer samleti i kafu ili zdrobiti tvrde namirnice poput: badema, oraha i leda. Sve što pripremite biće savršeno, jer se oštrice šestokrakih sečiva rotiraju u minutu 20 000 puta. Dugo će vas služiti, jer su noževi napravljeni od nerđajućeg čelika. Posuda je dovoljno velika, 1,5 l. Pokolopac sa otvorom za piće pretvariće posudu za mešanje u bocu za putovanje. Jednostavno se čisti, a možete je bezbedno prati u sudo mašini. Ima zaštitu od pregrevanja i bezbedna je za korišćenje.

Snaga kvaliteta samo u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Nabavite ove aparate po super cenama i fantastičnim uslovima kupovine i plaćanja. Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *