Sjajno veče u Crowne Plaza: Tehnomedia proslavila još jednu uspešnu godinu

Add

U luksuznom okruženju hotela Crowne Plaza, Tehnomedia je spektakularno proslavila 22 godine vrhunskog poslovanja. Atmosfera je bila prožeta smehom, muzikom i sjajnim raspoloženjem. Uručeno je i 15 jubilarnih nagrada.

Proslavili smo još jednu godinu uspeha u prelepom ambijentu luksuznog hotela Crowne Plaza u Beogradu.

eac b fed bd a x

Pod svetlima glamurozne scene, Tehnomedia je zasijala poput dijamanata. U tom čarobnom trenutku, naše uspešne priče su bile ispričane notama sreće, osmesima punim radosti, uz dozu sjaja i glamura koji su oplemenili svaki trenutak naše proslave. Plesali smo korake uspeha i pevali pesmu zajedništva. Pod svetlima i uz ritam srca, Tehnomedia je otkrila čaroliju koja se krije u raskošnoj večeri, ostavljajući neizbrisiv pečat radosti i optimizma koji će nas inspirisati u danima koji dolaze. Note radosti su odzvanjale do ranih jutarnjih sati.

Sala je pulsirala energijom, a zaposleni su bili u centru pažnje. Tehnomedia je zasijala u punom sjaju, obeležavajući 22 godine poslovnog uspeha i rada. Od kolega do saradnika i dragih prijatelja, svi su bili deo ove nezaboravne proslave.

blog x

Miloš Radovanović i njegov Randevu bend su muzikom oživeli atmosferu i doveli je do tačke usijanja, dok su Sonja Gogin i naše kolege Dalibor Milovanović i Marko Nikolov dodali lični pečat nezaboravnom događaju.

S obzirom na to da se naš tim nalazi na različitim lokacijama širom zemlje, okupljanje je bila izuzetna prilika za ponovno povezivanje. Pozdravili smo i one koji nisu mogli prisustvovati, ali su svoj doprinos dali s radnog mesta.

Tokom ove odlazeće godine otvorili smo 6 novih maloprodajnih objekata i sada ih imamo ukupno 69 u 41 grada. Pomeramo granice i osvajamo i sever zemlje – uz radnje u Novom Sadu, Inđiji, Sremskoj Mitrovici, Kuli, uskoro ćemo u Subotici otvoriti novu radnju, jer 21. decembra otvaramo vrata tamošnjeg maloprodajnog raja! Naša najveća prodavnica, smeštena u prelepom Sakura parku u Beogradu, nije samo mesto za shopping, već simbol našeg rasta, inovacija i hrabrosti našeg tima.

Gromoglasnim aplauzom pozdravili smo tvorce naše kompanije, naše direktore i vlasnike Tanju i Dragana Jovanovića. Oni nisu samo osnivači, već naši superheroji. Zajedništvo, biti deo tima, drugarstvo, verovati u sebe, biti istrajan i naravno, povremeno pokazati malo hrabrosti – to su ključevi uspeha koje su nam otkrili. Za nas, posao i biznis su važni, ali su ljudi ono što stvarno čini svetlu tačku na mapi naših dostignuća. Zato je ova priča ne samo o biznisu, već i o 22 godini istrajnosti, hrabrosti, strpljenja, smeha i naravno, uspeha, gde su oni koji su verovali u svoje snove i planove pronašli dom u našoj Tehnomedia porodici.

LINKEDIN FEED X x

Jubileji nisu samo brojevi, već prilika da zajedno pređemo vremenski most, osvetlimo prošlost, proslavimo sadašnjost i s osmehom zavirimo u budućnost. Vlasnici naše kompanije su, uz osmeh, uručili zaslužene jubilarne nagrade našim kolegama na svečanoj ceremoniji.

dbbf ebe f beedbedc x

Za 10 godina rada jubilarne nagrade dobili su:

 1. Goran Zlatanović – poslovođa prodavnice u Aleksincu
 2. Goran Lukić – IT sektor
 3. Milan Minić – Sektor finansija
 4. Miloš Milosavljević – prodavac u Knjaževcu
 5. Miroslav Ljubenović – prodavac u Aleksincu

Za 15 godina rada priznanja su dobili:

 1. Maja Todorović – zamenica poslovođe u prodavnici u Zaječaru
 2. Bojan Buzatović – prodavac u Boljevcu
 3. Bojan Paunjelović – poslovođa prodavnice u Boljevcu
 4. Bojan Tošić – poslovođa prodavnice u Zaječaru
 5. Dragan Grujičić – poslovođa u Kladovu
 6. Dejan Nikolić – poslovođa prodavnice u Negotinu
 7. Ivan Nikolić – regionalni menadžer
 8. Darko Dinić – poslovođa prodavnice u Knjaževcu
 9. Nenad Pešić – prodavac u Knjaževcu

Za 20 godina posvećenog rada i neizmernog doprinosa našem timu ova jubilarna nagrada uručena je veteranu u Tehnomedia kompaniji:

 1. Ivici Todoroviću – virtuoznom, prvom i večitom prodavcu.

Ivica je srce i duša tima. Prodavac sa osmehom, uvek na raspolaganju za kupce i njihova pitanja. On je majstor u poznavanju proizvoda jer ih istražuje do najsitnijih delova, često ih rastavlja i sastavlja i voli da proverava šta i kako radi. Njegova dugovečnost u firmi nije rezultat slučaja, on je odgovoran, produktivan i dobar drug. Ivica nije samo prodavac, već i savetodavac koji je uvek spreman da podeli svoje znanje. Ivica je više od radnika – on je deo porodice Tehnomedia.

Čestitamo našim sjajnim kolegama na priznanjima i nagradama!!!

a bb c acafadb x

U Tehnomedia timu, ne gledamo samo na radne zadatke, već gradimo budućnost zajedno, sa idejama koje su sveže poput jutarnje kafe, pozitivne energije kao osmeh naših zaposlenih i entuzijazma koji gori kao vatromet na noći proslave. Zajedno smo nezaustavljivi, jer Tehnomedia nije samo kompanija, to je naša ekipa, porodica i naša priča.

Ti nezaboravni trenuci će nas nositi kroz nove izazove i uspehe. Ova proslava je bila ne samo obeležavanje uspešne godine već i prilika da se stvori nezaboravna zajednička priča koja će nas nadahnjivati u budućim izazovima. Da, 2023. je bila naša godina, ali očekujte još veće stvari u 2024, jer zajedno smo nezaustavljivi!

b fd bfc aaed x

af a fce abc dfedc x

ecaa de c ba ae x

dfef ac ad a cba x

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *