Slavimo 8. mart

x   T.

Dan žena slavimo uz fantastične popuste. Iznenadite voljenu osobu poklonom iz bogate Tehnomedia ponude.

Dan posvećen ženama je međunarodni Osmi mart. Obradujete majke, sestre, supruge, devojke, prijateljice, komšinice, tetke poklonom iz Tehnomedie.

Kako izabrati poklon?

Kupovina poklona oduvek je za svakog muškarca predstavljala težak poduhvat i pravi izazov koji bi najradije izbegli. Uštedite sebi vreme i posetite Tehnomediu, a naši prodavci će vam pomoći oko izbora. Najpopularniji pokloni za Međunarodni dan žena su cveće i čokolada u većini evropskih zemalja. U našoj zemlji cvet koji se najčešće poklanja za dan žena je crveni karanfil. Pokažite osobi koja zauzima posebno mesto uvašem životu koliko vam znači i nekim darom i zato je Tehnomedia prava adresa.

PHILIPS BHH880/00

Pokloni po super ceni

  • Sigurno će se obradovati poklonu koji će učiniti da njena kosa izgleda besprekorno kao sa reklame. Izbor fenova, presa za kosu i figara je zaista veliki i za koji god brend da se odlučite nećete pogrešiti.
  • Sjajan poklon je i epilator, jer su oni efikasni i praktični za upotrebu. Neće više morati da gubi sate i sate u kozmetičkom salonu i sve će završiti u svom domu, a rezultati će biti fantastični i dugotrajni.
  • Možete joj pokloniti i Zoemini savršen džepni fotoaparat koji je idealan za praznične uspomene. Sa njim ćete snimita, prilagoditi i odštampati fotografije u pokretu.
  • Žene su preopterećene obavezama i odličan poklon je i masažer. Tako će se osloboditi bolova, ukočenosti i napetosti.
HONOR 50 8/256GB Frost Crystal
  • Život je lakši uz telefon i imamo odličan izbor po povoljnim cenama. Postali smo ovlašćeni Apple prodavci. Ako volite Apple uređaja, pripremili smo specijalnu Apple ponudu. Možete kupiti iPhone sa najvećim IQ i savršen i moćan Macbook do 25 marta i uštedećete znatnu sumu novca. Ovaj praznik je doneo sniženje fantastičnog Honor 50 telefona, blistavog i sjajnog. Samo danas 8. marta ga možete kupiti na popustu i uštedeti 27 781 dinar.

I to nije sve, jer još puno zanimljivih poklona i predloga možete pronaći ovde. Poklon koji će dugo koristiti i voleti potražite u Tehnomedia prodavnicama. Uputute joj i nežnu poruku, mali podsetnik na ljubav koju prema njoj osećate.

O Međunarodnom danu žena

Međunarodni dan žena slavi se 8. marta u znak sećanja na demonstracije američkih radnica u Čikagu 1909. godine i njujorški marš više od 15.000 žena koje su tražile kraće radno vreme, bolje plate i pravo glasa. Rusija je bila prva država koja je 8. mart obeležila crvenim slovom u kalendaru 1917. godine, a neradni dan postao je 1965. godine. Praznik je ustanovljen na predlog slavne nemačke političarke i borca za ljudska prava Clare Zetkin (Klare Cetkin). Ujedinjene nacije 8. mart su zvanično proglasile Međunarodnim danom žena 1975. godine. Prvo obeležavanje dana bilo je 18. marta 1911. u Austriji, Nemačkoj, Švajcarskoj i Danskoj, dok su ga obeležile mnoge demonstracije uz feministkinje širom Evrope. U Mozambiku se Dan žena proslavlja 7. marta, kao znak sećanja na smrt nacionalne heroine i prve žene prvog predsednika te države Samore Mašela, Žozine Mašel, 1971. godine. U  Južnoafričkoj republici, Dan žena obeležava se 9. avgusta, u znak sećanja na 1956. godinu, kada je nekoliko hiljada crnoputih žena organizovalo marš protiv režima u Pretoriji, koje su vlasti na surov način razbile. Novi Zeland je prvi u istoriji ženama dao pravo glasa 1893. godine. Jugoslavija je to učinila 57 godina kasnije, a Ujedinjeni Arapski Emirati su poslednja država koja je to uradila i to 2006. godine. 28 zemalja širom sveta slavi 8. mart kao službeni praznik.

Na današnji dan se naročito govori o dostignuću i značaju žene, a najveći uspeh jedne porodice i društva je videti samouverenu, nasmešenu i zadovoljnu ženu.

Želimo da vam svaki dan bude 8. mart!!! Srećan praznik!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *