Slavimo rođendan u Beogradu i Kragujevcu! Dođite i uživajte u specijalnim popustima!

BEOGRAD KRAGUJEVAC .

Dva rođendana, dve prodavnice, jedinstvene ponude. Pridružite nam se!

Posetite nas u Beogradu u Tržnom centru BN Bos u Zemunu na Batajničkom drumu br. 1 i Kragujevcu u popularnoj pešačkoj zoni Kralja Petra Prvog 12, kako biste se pridružili našoj rođendanskoj proslavi 14. septembra! Naše dve Tehnomedia prodavnice obeležavaju ovaj poseban trenutak sa slavljeničkim popustima i brojnim iznenađenjima.

Trodnevni popusti od 14. do 16. septembra.

  • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone.

Očekujemo vas u našim prodavnicama kako bismo zajedno proslavili ovaj poseban trenutak. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne da odaberete najbolje proizvode koji će zadovoljiti vaše potrebe i unaprediti vaš svakodnevni život.

blog x
  • S ponosom vam saopštavamo da naša prodavnica u Beogradu u TC BN Bos slavi rođendan. Dve godine su proletele od otvaranja naših vrata i sada je vreme da zajedno proslavimo naš rođendan uz ekskluzivne popuste i posebne ponude! Tokom ova 3 dana, proizvodi u našoj prodavnici biće označeni sa popustima. To znači da možete nabaviti svoje omiljene aparate i uređaje po najboljim cenama ikada. Pratimo najnovije trendove u svetu bele i crne tehnike i elektronike, pa ćete moći pronaći najnovije modele i nove tehnologije. Sve za opremanje doma i poslovnog prostora po top ceni nalazi se na ovoj adresi. Vaša vernost zaslužuje poseban tretman

Sa vama smo radnim danima i vikendom od 9 do 21h.

blog x
  • Naša prodavnica u Kragujevcu u Kralja Petra Prvog slavi 3 godine uspešnog rada. Želimo da taj poseban trenutak podelimo s vama, jer ste vi ti koji činite našu priču tako posebnom. Da bismo vam se zahvalili na podršci, pripremili smo posebne popuste i neodoljive ponude koje ne želite propustiti. Očekujte iznenađenja, fantastične cene i vrhunsku uslugu koju ste navikli da dobijate od nas. Pridružite nam se kako bismo zajedno proslavili ovaj divan dan i obeležili godine koje smo proveli zajedno. Vaša podrška nas je inspirisala i motivisala da budemo bolji iz dana u dan i zato želimo da vas nagradimo.

Na usluzi smo vam radnim danima od 8 do 20, a subotom od 8 do 15h.

Nemojte propustiti naše rođendanske proslave u Beogradu i Kragujevcu! Vidimo se u našim prodavnicama, gde vas očekuju sjajni popusti, dobra ponuda i najlepša atmosfera. Hvala vam još jednom što ste deo naše porodice i što nas podržavate svih ovih godina. Radujemo se vašem dolasku!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *