Sloboda bez granica: Philips TA4205BK bežične stereo slušalice

blog x   T.

U svetu mobilnosti, Philips TA4205 bežične stereo slušalice postavljaju standarde za kombinaciju kvaliteta zvuka i praktičnosti. Otkrijte zašto su ove slušalice idealne za ljubitelje muzike koji traže slobodu bez ograničenja.

U današnjem svetu, gde je muzika sastavni deo naše svakodnevice, izbor pravih slušalica može napraviti razliku između običnog i sjajnog iskustva. U potrazi za kvalitetom zvuka, udobnošću i praktičnošću, Philips TA4205 bežične stereo slušalice privlače pažnju.

image
  • Dizajn

Krasi ih elegantan i moderan izgled. Dimenzije (18,5 x 16,5 x 4 cm) čine ih kompaktnim i lako prenosivim, dok težina od samo 150 grama osigurava udobnost tokom dugih perioda nošenja.

  • Performanse

Ove slušalice nude impresivno iskustvo zvuka zahvaljujući svom zatvorenom akustičnom sistemu. Frekventni odziv od 20 do 20.000 Hz zajedno sa 32 mm prečnikom zvučnika garantuje jasan i dubok zvuk. Sa osetljivošću od 110 dB i impendansom od 32 oma, ove slušalice pružaju izvanrednu reprodukciju u svim situacijama.

  • Povezivanje

Dolaze sa Bluetooth verzijom 5.0 koja omogućava stabilnu i brzu vezu sa uređajima. Sa podržanim Bluetooth profilima A2DP, AVRCP, HFP i HSP, ove slušalice su kompatibilne sa širokim spektrom uređaja. Maksimalni domet od 10 metara pruža slobodu kretanja bez gubitka kvaliteta zvuka.

  • Funkcionalnosti

Ove slušalice nude niz korisnih funkcija koje olakšavaju svakodnevnu upotrebu. Ugrađeni mikrofon omogućava upravljanje pozivima, uključujući prihvatanje, prekidanje, odbijanje poziva, kao i prebacivanje između poziva i muzike. Kontrola jačine zvuka omogućava prilagođavanje zvuka prema vašim željamama, dok vreme reprodukcije muzike od impresivnih 29 sati osigurava neometano uživanje u omiljenim pesmama.

  • Baterija

Philips TA4205 dolazi sa litijum-polimerskom baterijom koja pruža izvanrednu autonomiju. Sa standby vremenom od 166 sati, vremenom razgovora od 21 sat i vremenom reprodukcije muzike od 29 sati, ove slušalice su idealne za dugotrajno korišćenje bez potrebe za čestim punjenjem.

  • Zaključak

Ove bežične stereo slušalice su odličan izbor za ljubitelje muzike koji traže vrhunski kvalitet zvuka, udobnost i praktičnost. Sa elegantnim dizajnom, impresivnim performansama i brojnim korisnim funkcijama, ove slušalice pružaju iskustvo slobode uživanja u omiljenoj muzici bez ograničenja.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *