Štand Tehnomedie na skveru

x   T.

Na zaječarskom skveru predstavnici Tehnomedie družili su se sa građanima, delili aktuelni rođendanski katalog, balone i drugi promo materijal i odgovarali na brojna pitanja Zaječaraca.

Na vidno obeleženom štandu na zaječarskom skveru, predstavnici kompanije Tehnomedia družili su se sa građanima i potrošačima i delili promo materijal. Svi zainteresovani su mogli da dobiju detaljne i korisne informacije o Tehnomedii, proizvodima, cenama, akcijama, promocijama, spacijalnim ponudama.

Marija Veljković kaže, da ono što je Tehnomedia postigla nije niko u zemlji.

” Ja imam sve njihove proizvode od šporeta do televizora. U svakom pogledu su super. Usluga je izuzetna kao i cene. Želim da i dalje napreduju ovako.”

   n

Prema rečima Vesne Petković, Tehnomedia ima dobre uslove kupovine i super cene. “Zadovoljna sam i zato im se stalno vraćam. Ovde živim 16 godina i uvek sam sa porodicom kupovala u Tehnomedia prodavnicama ili putem interneta i sve pohvale i čestitke za ovakav rad i pristup kupcima i 20 godina rada”.

Sanela Radosavljević kaže ” Prezadovoljna sam kako uslugom tako i savetima koje sam uvek dobijala od prodavaca prilikom kupovine. Moram da istaknem da sam više puta videla i da su sponzori određenih takmičenja i učestvovali su u određenim humanitarnim akcijama. Hvala im na tome, jer su ovaj grad učinili mnogo boljim i lepšim.”

Kako je istakao Ninoslav Jovanović , Tehnomedia je mesto sigurne i dobre kupovine. ” Do sada smo prezadovoljni proizvodima. Ni u jednom slučaju nismo imali primedbe ili neki vid reklamacije. Tehnomedii svako dobro želim, kao i uspešno poslovanje narednih decenija.”

“Moja majka je pre par dana kupila nekoliko kućnih aparata u Tehnomedia prodavnici. Odlični su. Pristup prema kupcima je poseban. Ljubazni su i uvek na usluzi. Svaka im čast. Opstali su u ovoj Srbiji i kad je bila korona i posle toga. Nek im je sa srećom 20 godina i još 5 puta toliko”, rekao je Marko Ćosić.

Pre 20 godina Tehnomedia je otvorila svoju prvu prodavnicu. Od tada do sada, mnogo toga se promenilo. Tehnomedia je rasla i porasla i sada je u najboljim godinama. Trenutno ima 55 prodavnica u 36 gradova. Rodni grad Tehnomedia je Zaječar i tim povodom je ovde na Trgu oslobođenja organizovano druženje.

   n

Prema rečima Anite Ranđelović iz Tehnomedie, direktan kontakt je najbolji, “na ovaj način upoznajemo građane sa našim radom i ponudom.”

” Upriličili smo zajedničko druženje sa našim sugrađanima, jer želimo i na ovaj način da im približimo naš rad i način poslovanja, kao i da ih upoznamo sa našim asortimanom proizvoda, povoljnim cenama i uslovima plaćanja. Naravno, svima upućujemo poziv da nas posete i kupuju kod nas.”

Tehnomedia je jedna od vodećih kompanija u Srbiji i tata mate su za kućne aparate, belu tehniku i ostale uređaje i proizvode godinama unazad. U ovoj rođendanskoj i jubilarnoj godini Tehnomedia slavi 20 godina uspešnog rada, poslovanja i postojanja. Očekuju vas brojna iznenađenja, sjajni popusti i fenomenalna ponuda.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih.

( i još malo fotografija sa zaječarskog skvera… )

   n
   n
   n
   n
   n
   n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *