Tehnomedia prodavnica u Valjevu

Sve što vam treba od tehnike i više od toga možete pronaći u novootvorenoj prodavnici Tehnomedie u Valjevu u Karađorđevoj 105.

Pozitivna atmosfera i dobra energija, nasmejani i zadovoljni potrošači, timski duh i radni elan zaposlenih vladali su na otvaranju nove Tehnomedia prodavnice u Valjevu. Potrošači su razgledali bogatu ponudu malih i velikih kućnih i kuhinjskih aparata, belu tehniku, it uređaje i još mnogo toga. Zaključak je da ova Tehnomedia prodavnica koja se prostire na nešto više od 400 kvadrata ima sve što je potrebno za opremanje doma ili poslovnog prostora.

“Iznenađen sam izborom i cenama. Sve pohvale i srećan početak rada” (Ivan Petrović)

“Moram da vas pohvalim jer jedino poklanjate skupe poklone, kao što su televizori, frižideri, laptopovi. Da budem iskren, jedan od razloga zašto sam ovde je i poklon. Valjda ću imati sreće da ja dobijem nešto”. (Marko Pavlović)


“Oduševljena sam kako izgleda ova Tehnomedia prodavnica. Čestitam vam otvaranje i 20 godina rada. Svi su predusretljivi i ljubazni. Vidim da su i cene pristupačne. Imate veliki izbor robe i rešila sam da kupim peglu za kosu i epilator baš danas, jer možda dobijem neki vaš super i vredan poklon.”
(Lidija Božić)

Najsrećnijima su urečeni vredni pokloni. Za obavljenu kupovinu čiji je račun iznosio preko 10 000 dinara, tri 52. kupca dobila su: frižider, aparat za kafu i mobilni telefon.

Dejanu Ostojiću ( 52. kupcu ) prodavac je na licu mesta uručio  Bosch frižider KGV362LEA.

Suzana Ćuk (104 kupac) dobila je na poklon Krups aparat za kafu KP1A05.

Gordana Brkić Ilimandžić (156 kupac) od Tehnomedie na poklon je dobila Xiaomi mobilni telefon Redmi 9A EU 2+32

Radno vreme prodavnice u Valjevu koja se nalazi u Karađorđevoj ulici br. 105 je radnim danima od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15.

Tehnomedia je jedna velika porodica koja brine podjednako i o zaposlenima i o svojim potrošačima. Trenutno imamo 54 prodavnice u 35 gradova, a širenje maloprodajne mreže nastavljamo dalje. Uskoro stižemo u …?

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih.

Proverite!!!

( i još malo atmosfere s otvaranja…)

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *