Tehnomedia prodavnica u Valjevu

naslov

Sve što vam treba od tehnike i više od toga možete pronaći u novootvorenoj prodavnici Tehnomedie u Valjevu u Karađorđevoj 105.

Pozitivna atmosfera i dobra energija, nasmejani i zadovoljni potrošači, timski duh i radni elan zaposlenih vladali su na otvaranju nove Tehnomedia prodavnice u Valjevu. Potrošači su razgledali bogatu ponudu malih i velikih kućnih i kuhinjskih aparata, belu tehniku, it uređaje i još mnogo toga. Zaključak je da ova Tehnomedia prodavnica koja se prostire na nešto više od 400 kvadrata ima sve što je potrebno za opremanje doma ili poslovnog prostora.

  n

“Iznenađen sam izborom i cenama. Sve pohvale i srećan početak rada” (Ivan Petrović)

“Moram da vas pohvalim jer jedino poklanjate skupe poklone, kao što su televizori, frižideri, laptopovi. Da budem iskren, jedan od razloga zašto sam ovde je i poklon. Valjda ću imati sreće da ja dobijem nešto”. (Marko Pavlović)


“Oduševljena sam kako izgleda ova Tehnomedia prodavnica. Čestitam vam otvaranje i 20 godina rada. Svi su predusretljivi i ljubazni. Vidim da su i cene pristupačne. Imate veliki izbor robe i rešila sam da kupim peglu za kosu i epilator baš danas, jer možda dobijem neki vaš super i vredan poklon.”
(Lidija Božić)

Najsrećnijima su urečeni vredni pokloni. Za obavljenu kupovinu čiji je račun iznosio preko 10 000 dinara, tri 52. kupca dobila su: frižider, aparat za kafu i mobilni telefon.

Dejanu Ostojiću ( 52. kupcu ) prodavac je na licu mesta uručio  Bosch frižider KGV362LEA.

  n

Suzana Ćuk (104 kupac) dobila je na poklon Krups aparat za kafu KP1A05.

  n

Gordana Brkić Ilimandžić (156 kupac) od Tehnomedie na poklon je dobila Xiaomi mobilni telefon Redmi 9A EU 2+32

  n

Radno vreme prodavnice u Valjevu koja se nalazi u Karađorđevoj ulici br. 105 je radnim danima od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15.

Tehnomedia je jedna velika porodica koja brine podjednako i o zaposlenima i o svojim potrošačima. Trenutno imamo 54 prodavnice u 35 gradova, a širenje maloprodajne mreže nastavljamo dalje. Uskoro stižemo u …?

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih.

Proverite!!!

( i još malo atmosfere s otvaranja…)

  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *