Stil po vašoj meri-Remington

x   T.

Opremite se kvalitetnim aparatima za postizanje savršenog izgleda. Kupite Remington u periodu od 16. do 30. novembra i uštedite.

Nemate dovoljno vremena za frizerske i kozmetičke salone? Nikada niste potpuno zadovoljni krajnjim rezultatima? Sve možete obaviti sami kod kuće, ali vam je potreban dobar uređaj i aparat. Predlažemo vam Remington. Savršen izgled je zagarantovan, a rukovanje je jednostavno i lako.

Remington je jedan od vodećih brendova za ličnu negu koji osluškuje potrebe korisnika i više od 75 godina radi na razvoju inovativnih i pouzdanih proizvoda za žene i muškarce. Ova američka kompanija kreira uređaje koji za cilj imaju da olakšaju svakodnevnu brigu o telu, bradi i kosi. Remington nudi veoma bogat asortiman: brijača, trimera, epilatora, fenova, pegli i uvijača za kosu. Sve aparate odlikuje visoki kvalitet i bezbednost. Ispunjavaju najviše standarde i zahteve. Nikada vas neće izneveriti. Prepoznatljivog su dizajna. A svaka linija aparata iz bogate Remington ponude ima specifičnosti koje je izdvajaju.

REMINGTON MB4110

Sve što je potrebno jednom muškarcu nudi Remington

Ako želite da uvek izgledate uredno i stilizovano Izaberite trimer za bradu ili trimer za kosu. Pomoću higijenskih trimera odstranite dlačice iz nosa ili ušiju. Setovi za ličnu negu su pogodni za sređivanje celog tela, kompaktni su i laki. Malje na telu održavaćete jednostavno sa dobrim apratom. Trimeri za telo su napravljeni da bez napora i muke dobijete savršene rezultate. Prvi trimer za bradu na svetu sa tehnologijom ekrana osetljivog na dodir razvio je upravo ovaj brend. Uz trimere različitih namena, uživajte u sređivanju u udobnosti svog doma. Isprobajte novi stil sa Style Series trimerima za bradu. Uz intuitivni točkić za podešavanje dužine postićićete precizne i impresivne rezultate. Pomoću PG setova za ličnu negu uživaćete u prijatnom osećaju koje pružaju oštrice obložene slojem grafita. Oštrice sadrže Comfort Tips zaobljene vrhove koji se prilagođavaju konturama lica, pružajući vrhunske rezultate. Bez obzira na to da li ćete ukloniti dlačice sa tela ili lica, trimeri za bradu i kosu, kao i trimeri za kosu u muškom asortimanu bez napora i sa milimetarskom preciznošću uklanjaju dlačice. Svakodnevno brijanje postaće udobno i prijatno uz Remington aparate.

REMINGTON AC8820

Remington za savršeno stilizovanu kosu

Sa Remington aparatima za oblikovanje kose imaćete uvek profesionalno stilizovanu kosu. Sa fenom, presom ili uvijačem dobijate u svakom trenutku zdravu, sjajnu i negovanu kosu. Ispravite kosu sa presom iz Keratin protect linije i izgledaćete kao iz salona, u udobnosti svog doma. Ukrotiće jake ili manje izražene prirodne talase. Keratin Protect kolekcija je inovativni asortiman aparata koji kosu održava jakom prilikom oblikovanja zahvaljujući naprednoj keramici s keratinom i bademovim uljem.

Uz aparate iz ProLuxe asortimana vaša kosa će izgledati uvek zdravo i besprekorno. Fen za kosu sa jonima oblikuje kosu bez naelektrisanja dok 90% više jona ispravlja kutikulu i čini kosu zdravom.

Pored elegatnog izgleda sa pastelnim prelivenim bojama, aparate iz Mineral Glow kolekcije izdvaja poboljšana keramička obloga sa četiri prirodna minerala – kvarc, turmalin, opal i mesečev kamen, za sjajnu i definisanu frizuru.  Bilo da volite nežne talase ili savršeno ravnu kosu, Mineral Glow uređaji prilagođavaju temperaturu prema vašem tipu kose I pružaju željenu frizuru u par koraka, bez oštećenja kose. Remington asortiman proizvoda je stvoren da poštuje i neguje kosu, i da Vam obezbedi savršen izgled-baš onakav kakav ste hteli.

REMINGTON S6606

Akcija

Sada je pravi trenutak za kupovinu, jer je u toku velika akcija niskih cena Remington aparata u Tehnomedia prodavnicama, a željeni aparat možete poručiti i online. Akcija traje od 16. do 30. novembra.

I ono što je veoma važno je da dobijate i produženu garanciju uz registraciju na sajtu u roku do 28 dana od dana kupovine proizvoda.

REMINGTON XR1550

Remington je svetski prepoznatljiv brend koji nudi savršene proizvode za profesionalnu negu kose, lica i tela. Sigurni smo da ćete pronaći aparat za sebe i po svojoj meri iz njihove bogate ponude. Brinu da u svakom trenutku budemo uredni, negovani i lepi. Maksimalan izbor po minimalnim cenama potražite u Tehnomedia prodavnicama. I zato ne oklevajte već iskoristite ovaj popust. Očistili smo cene i sada su niže i lepše.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *