Strašne cene i ovog oktobra!

blog x


Neodoljiva ponude u oktobru – Tehnomedia donosi vrhunske uređaje po top cenama.

Za ljubitelje tehnologije, ovog oktobra smo pripremili neodoljivu ponudu za najtraženije uređaje renomiranih brendova – Strašne cene, do 31. oktobra. Izaberite mobilni telefon, pametni sat, laptop, tastaturu, miša, ili slušalice.

U našem asortimanu pronaći ćete uređaje različitih modela koji su dostupni po posebnim, smanjenim cenama, isključivo za vas. Samo je potrebno odabrati željeni model i uživati u neverovatno povoljnoj ponudi.

Izdvojene uređaje po top cenama možete naručiti putem naše online prodavnice ili nas posetiti na jednoj od 69 lokacija širom Srbije.

image  x

Iskoristite priliku i obogatite svoj životni stil.

  • Odabrali smo pojedine modele pametnih telefona brendova Honor, Tecno i Motorola koji će vas osvojiti svojim performansama. Ako ste u potrazi za elegantnim dizajnom ili naprednim karakteristikama, mi imamo pravo rešenje za vas.
  • Pravo je vreme i za kupovinu pametnog sata. Upoznajte budućnost sa Xiaomi i DT Kids pametnim satovima. Pratite svoje zdravlje, koristite brojne aplikacije i uživajte u interaktivnom iskustvu, sve to uz neodoljive cene.
  • Acer, Asus i HP su brendovi laptopova koji garantuju brzinu i produktivnost. Bez obzira da li radite ili se opuštate, naši modeli će vas podržati u svakoj situaciji.
  • Jetion tastatura JT pruža besprekorno iskustvo kucanja i dolazi sa svim neophodnim funkcijama za vašu produktivnost. Uživajte u vrhunskom zvuku uz Promate slušalice Ingot Silver. Jetion miš JT-DMS554 USB će vam omogućiti precizno upravljanje i udobnost prilikom rada na računaru.

Spremili smo ove uređaje za vas po posebnim “Strašnim cenama”. Tehnomedia je vaša destinacija za najkvalitetniju elektroniku. Akcija traje od 29. do 31. oktobra. Ne propustite ovu priliku!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *