Sve je lako uz Beko ugradni set

x Beko Ugradna rerna

Sa Beko ugradnim setom dobićete kvalitet i sigurnost. Sve ćete lako i brzo pripremiti i zaboravićete kako izgleda zagorelo jelo.

Pitanje koje svakodnevno postavljate sebi je šta ćemo danas za ručak? Koliko puta vam se dogodilo da skuvate obrak i budete nezadovoljni? Uložili ste namirnice, vreme, novac i trud i na kraju se razočarate. Nedovoljno pečeno, bezukusno, izgorelo…Sa pametnim Beko ugradnim setom je to nemoguće.

Beko ugradni set BSM 22520 X je savršen uređaj koji poseduje napredne funkcije koje će vam olakšati pripremanje hrane. Ugradni set se sastoji od multifnkcionalne rerne BSM 22520 X i staklokeramičke ploče HIC 64403 X.

image

Stavili se hranu u rernu i želite da vidite kako napreduje priprema. Ne morate da otvarata vrata rerne kako ne biste gubili toplotu, već samo pogledajte i jasno ćete videti šta se dešava unutra. Pomoću halogenog osvetljenja možete da pratite celu unutrašnjost rerne i da nadgledate kako vaši specijaliteti napreduju i bez otvaranja vrata od punog stakla. Ova multifunkcionalna rerna ima 12 funkcija. Konfiguracija gorionika 4 staklokeramičke zone. Pomoću ove rerne napravićete savršenu picu kao iz picerije pomoću programa za picu zahvaljujući gornjem i donjem grejaču na ventilatoru. Poseduje brojne funkcije. Rerna ima mnoge mogućnosti poput: odmrzavanja, ventilator, konvencionalno kuvanje, pečenje pice, multi-dimenzionalno pečenje, električni gril, zagrevanje ventilatorom, grilovanje sa ventilatorom, Eco grejanje ventilatorom, održavanje toplote, mali gril, čišćenje parom, donji grejač. Izdvajamo funkciju čišćenja parom SteamShine®. Snagom vodene pare sve tvrdokorne mrlje i prljavštinu unutar nje će omekšati i omogućiti nakon toga čišćenje u par poteza. Korišćenje je lako i jednostavno, zahvaljujući kontrolama na dodir, elektronskim programatoru, elektronskim zaključavanjem tipki i slično.

Beko   LO   zoom

Uz rernu dobijate 2 pleha: jedan dublji i jedan plići za peciva i jednu žičanu policu. Njena zapremina je 71 l, a boja nerđajućeg čelika. Displej je animirani LED ekran. Klasa energetske efikasnosti rerne A+.

Grejna ploča je staklokeramička. Daje savršene rezultate i ploča vam olakšava rad. Ona i prelepo izgleda i na ovoj ravnoj staklokeramičkoj ploči su nacrtane konture ringli. Pogodne su za sve vrste šerpi. Poseduje indikator preostale toplote i 4 električne zone kuvanja. Ugradna ploča ima i elektronsku dečiju bravu, indikator preostale toplote, zaštitu od pregrevanja, automatsko isključivanje…

Prilikom pripremanja obroka koristite posude koje imaju ravno dno kao i isti prečnik kao i grejna površina, jer se tako najbolje prenosi energija na samu posudu i dobija na uštedi energije. Hi-Light grejači troše manje električne energije i do 20% brže zagrevaju hranu. Značajna prednost je i u uštedi električne energije.

Vreme je da nabavite ugradni set, a sa ovim popularnog brenda Beko bićete prezadovoljni. Modernog je dizajna i idealno će se uklopiti u vaš dom i kuhinju. Sa halogenim svetlom, InDoor vodičem za kuvanje, staklom na vratima koje se može skinuti, nosačem za police u 5 nivoa. Uređaj je siguran i dodatno obezbeđen, jer poseduje i dečiju sigurnosnu zaštitu.

I ono što je isto važno je da dobijate garanciju u trajanju od 5 godina.

Beko  BI Oven Halogen Illumination Secondary  x

Vreme za vašu kupovinu jer je u toku velika Beko akcija “Druga sreća, treća još veća”. Kupovinom dva uređaja Beko ugradne tehnike na poklon dobijate Beko HBA 7753 model miksera, dok za kupljena tri uređaja Beko ugradne tehnike na poklon dobijate Beko mašinu za mlevenje mesa MMS 7240 W. I to nije sve jer registracijom kupovine na www.bekopoklon.rs ostvarujete mogućnost dobijanja dodatnih poklona. Registrovanjem kupovine Beko uređaja ugradne tehnike vrednosti od 60.000 dinara i više ostvarujete pravo na poklon Beko TKM 294 K aparata za tursku kafu, dok za registovanu kupovinu u vrednosti od 120.000 dinara i više na poklon dobijate Beko CEP 5152 B model espresso aparata. Akcija traje do kraja godine. Niko ne daje tako vredne poklone kao Beko i Tehnomedia.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *