Sve u jednom – trimer za bradu, kosu i telo Panasonic

blog x

U današnjem svetu lične nege, praktičnost i prilagodljivost su ključni faktori. MULTISHAPE modularni sistem za ličnu negu nudi baš to – rešenje koje se lako prilagođava vašim potrebama i omogućava vam da postignete željeni izgled sa preciznošću.

U današnjem brzom tempu života, svako od nas traži jednostavne i efikasne načine da se brine o svom izgledu. Predstavljamo revolucionarni višenamenski vodootporni trimer – savršen saveznik za negu brade, kose i tela – PANASONIC ER-CKN2 .

Ovo malo čudo omogućava vam da uštedite vreme i prostor u svom kupatilu, jer jednim trimerom možete postići besprekornu bradu, doterati kosu po želji i urediti telo prema svojim željama. Osim što je svestran, on je i vodootporan, što znači da se možete brinuti o svom izgledu čak i pod tušem, bez brige o oštećenju uređaja. Jednostavno podesite željenu dužinu sečenja ili oblikovanja i trimer će odraditi ostatak posla sa preciznošću i lakoćom. Zahvaljujući njegovom kompaktnom dizajnu, možete ga nositi sa sobom na putovanjima ili u teretanu, kako biste uvek bili spremni za sve prilike.

image

Vodootporni trimer PANASONIC ER-CKN2

Ovaj trimer za ličnu negu nudi prilagodljivost, praktičnost i visoku preciznost. Bez obzira da li želite srediti bradu, kosu ili telo, dizajniran je da se prilagodi vašem stilu i promenljivim potrebama, a rezultat je besprekoran izgled.

Opremljen je punjivom Ni-MH baterijom i izmenjivim glavama. To znači da možete obavljati različite vrste trimovanja sa istim uređajem. Vodootporan je tako da možete da ga koristite čak i pod tušem.

  • Jedinstveni dizajn oštrica je prilagođen trimovanju brade, kose i tela. Oštrice su izrađene od moćne japanske tehnologije za rezultate bez kompromisa. Sastavljene su od izdržljivih i oštrih, 45° nano-poliranih japanskih oštrica od nerđajućeg čelika koje efikasno seku i brzo postižu glatke rezultate.

Upotrebom lakog tačkića za podešavanje dužine sečenja pomoću četiri isporučena nastavka u obliku češljića, možete postaviti dužinu od 1 mm do 30 mm u intervalima od 0,5 mm. Takođe, možete izabrati i 0,5 mm dužinu ako ne koristite nastavak u obliku češljića.

  • Precizno podešavanje dužine sečenja do 58 koraka. Tako da je moguće brzo i precizno postizanje željenog izgleda.
  • Ručka je opremljena hibridnom Ni-MH baterijom koja vam omogućava do 40 minuta rada sa samo jednim satom punjenja. Upotreba je jednostavna bez obzira na vrstu nastavka koji koristite.
  • Glava i ručka trimera su vodootporne, što znači da možete da trimujete suvu ili mokru kosu, čak i pod tušem. To takođe olakšava čišćenje ispiranjem pod tekućom vodom.
  • Zahvaljujući zaštitnom poklopcu i futroli veoma je praktičan i za putovanja.

Zaključak

Sada više nema potrebe za različitim uređajima za svaki deo tela. MULTISHAPE je rešenje. Sa višenamenskim vodootpornim trimerom, postizanje savršenog izgleda postaje brže, lakše i zabavnije nego ikada pre.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *