Jutarnja magija – Uživajte u aromi kafe sa DeLonghi aparatima

blog x

Uživati u mirisu sveže pripremljene kafe ujutro je nezamenjivo iskustvo. Oktobar je savršen mesec da zaronite u ovu omiljenu aromu uz DeLonghi aparate za kafu.

  • Kao deo naše posebne ponude, uz određene modele dobijate Cappuccino set čaša za samo 1 dinar.
    Ponuda je dostupna u svim Tehnomedia prodavnicama i za online kupovinu od 10. do 24. oktobra. Ne brinite se zbog naziva – ove čaše su višenamenske i savršene za espresso, zahvaljujući svom specijalnom dizajnu i termičkim svojstvima koja čuvaju toplotu vašeg napitka duže. Vaša jutarnja rutina nikada nije bila ukusnija.

(O Cappuccino set šoljicama DLSC31 čitajte OVDE.)

DeLonghi aparati

x   x

Kafa, omiljeni napitak miliona ljudi širom sveta, ima poseban status u našim životima. Njena bogata aroma i različite varijacije, od kratkog espresa do kremastog latteta, pružaju nam trenutke zadovoljstva i energije. Kafa nije samo piće: ona je ritual, topla dobrodošlica u svako jutro i izgovor za druženje s prijateljima.

Jutro je neprikosnoveno vreme za kafu. Njen stimulativni efekat budi nas i priprema za dan ispred nas. A kafa može biti više od samo jutarnjeg rituala. Ona može biti deo doručka, popodnevnog opuštanja ili čak desert posle večere.

Aparat za kafu igra ključnu ulogu u pripremi savršenog napitka. Na tržištu postoje različite vrste aparata, ali ako ste ljubitelj espresa, DeLonghi je pravi izbor. Donosi svežinu kafe u vašu kuhinju, omogućavajući vam da pripremate espresso, kapučino, kafu latte i mnoge druge vrste kafe. S parametrima koji se mogu prilagoditi, kao što su stepen mlevenja zrna i jačina kafe, imate kontrolu nad svojim napicima.

Možda nisu najjeftiniji, ali vrednost koju pružaju i kvalitet kafe koju pripremaju čine ih isplativom investicijom. Postajući sopstveni barista, svako jutro ćete doživljavati magiju kafe iz udobnosti svog doma.

  • Espresso kapsule: Aparati koji koriste pametno dizajnirane kapsule, svaka je sa tačno izbalansiranom mešavinom sastojaka. Pod pritiskom, ove kapsule stvaraju savršenu šolju kafe koja se obično može naći samo u kafićima. Kapsule čuvaju svežinu i aromu mlevene kafe zahvaljujući pametnom vakuum pakovanju. Ovi uređaji su jednostavni za korišćenje i nude širok spektar mogućnosti, uključujući pripremu toplih i hladnih napitaka. Pored toga, svaka mašina ima i opciju za automatsko isključivanje nakon pet minuta neaktivnosti, čime štedi energiju. Uklonjivi rezervoar za vodu olakšava upotrebu i održavanje aparata za kafu. Uz pametne senzore za pritisak, aparat će automatski prilagoditi pravilan pritisak za odabranu vrstu kafe. I najbolje od svega, više ne morate brinuti o kupovini i skladištenju kafe u teglama; kapsule su dostupne u svim prodavnicama.
  • Filter kafa: Neki modeli dolaze sa specijalnim funkcijama, kao što su ugrađeni mlin za kafu ili aparat za mleko. Međutim, ako vam takvi dodaci nisu potrebni, možete pronaći modele koji ispunjavaju vaše osnovne potrebe. Snaga motora je jedan od ključnih parametara koji treba razmotriti prilikom odabira aparata, jer veća snaga omogućava efikasniji rad i duži vek trajanja. Pored tehničkih karakteristika, estetika igra važnu ulogu. Izbor boje i dizajna može doprineti estetskom izgledu vaše kuhinje.

Bilo da preferirate kafu iz kapsula ili klasičnu filter kafu, pravi aparat za kafu može pretvoriti vaš svakodnevni ritual ispijanja kafe u pravo zadovoljstvo.

  • Snaga aparata: Kod espresso aparata, snaga je ključna. Aparati sa snagom od 1500 W ili više obezbeđuju brzu pripremu kafe, što je važno za ljubitelje espresso napitaka.
  • Ključni parametri: Prilikom kupovine aparata za kafu, važno je obratiti pažnju na nekoliko ključnih parametara. To uključuje mlin za kafu, snagu aparata, pritisak, kapacitet rezervoara za vodu, sistem za odlaganje otpada i opciju za penušanje mleka. Svaki od ovih faktora utiče na kvalitet i vrste kafe koje možete pripremiti.
  • Tip aparata: Postoji različite vrste aparata za kafu i izbor zavisi od vaših specifičnih potreba. Aparati sa ugrađenim mlinom za kafu često su popularni jer omogućavaju da sameljete sveže zrno kafe za svaki napitak. Međutim, postoje i druge opcije, uključujući espresso aparate, aparat za filter kafu i mnoge druge.
image

Iz ponude uzdvajamo 3 modela:

Ovaj automatski aparat za espresso kafu je prava poslastica za ljubitelje kafe. Sa 14 različitih recepata za kafu, možete uživati u raznovrsnim napicima, uključujući kafu, mlečne napitke i čajeve. S ekranom osetljivim na dodir u boji, podešavanjem jačine kafe, mogućnošću pripreme 1 ili 2 kafe istovremeno, ovaj aparat je prava mala kafanska radionica. Sa snagom od 1450 W i pritiskom od 19 bara, pruža vam kvalitetnu kafu svaki put.

Jedinstvena funkcionalnost uključuje i 13 nivoa finoće mlevenja, što vam omogućava prilagođavanje mlevenja prema vrsti i sorti kafe. Kontejner za kafu kapaciteta 300 g i rezervoar za vodu kapaciteta 1,8 litara sa strane osiguravaju da uživate u kafi bez prekida. Mlin od nerđajućeg čelika obezbeđuje dugotrajnost vašeg aparata. Pored toga, imate mogućnost povezivanja putem aplikacije CoffeeLink za personalizaciju vaših napitaka i lakše održavanje. Sistem za mlečne napitke uključuje uklonjivi bokal za mleko za automatsku pripremu mlečnih napitaka i praktično čuvanje mleka u frižideru.

Kontrolna tabla sa ekranom osetljivim na dodir u boji čini upotrebu jednostavnom, a broj recepata za kafu seže čak do 14, uključujući Ristreto, Espreso, Lungo, Dopio+, Kapućino i mnoge druge. Osim toga, aparat ima grejač za šolje i funkciju automatskog zaustavljanja mašine i protoka pića. Ovaj aparat za kafu kombinuje praktičnost, izbor i kvalitet, pružajući vam savršen napitak svaki put.

image

Ovaj izvanredan aparat za kafu pruža vrhunski užitak kafe uz kompaktan dizajn. Sa dimenzijama 240 x 440 x 350 mm i težinom od 8.8 kg, lako se uklapa u svaku kuhinju.

Sa pritiskom pumpe od 15 bara, obezbeđuje savršen espresso svaki put. Kapacitet kontejnera za kafu iznosi 250 g, a rezervoara za vodu 1.8 litara, omogućavajući vam da uživate u kafi bez prekida. Energetska klasa A osigurava efikasnu upotrebu, dok boja sivo-crna i završno obrađena plastikom daju elegantan izgled.

Osim espresso kafe, ovaj aparat takođe nudi Coffee i Americano napitke. Dodaci za spremanje pare i funkcija kontrole arome daju vam potpunu kontrolu nad svojim napicima. Kontrolni panel sa soft-touch dugmadima olakšava upotrebu, a Cappuccino Sistem vam omogućava pripremu bogatih mlečnih napitaka.

Ima i držač za čaše od nerđajućeg čelika i mogućnost korišćenja filtera za vodu. Programabilan je u odnosu na tvrdoću vode i omogućava vam da koristite mlevenu kafu za još više raznovrsnosti u izboru napitaka.

image

Ovaj automatski aparat za espreso kafu je prava poslastica za sve ljubitelje kafe. Sa sveže mlevenim zrnima, ovaj aparat garantuje uvek savršeni ukus. Pripremite tradicionalne napitke od kafe jednostavno jednim pritiskom tastera, uključujući Espresso, Espresso Lungo i Kafu.

Tehnologija DeLonghi superautomatskih aparata za kafu obezbeđuje napitke pri savršenoj temperaturi, gustoći, boji i ukusu. Prilagodite jačinu arome i temperaturu prema vašem ukusu, uživajte u izvornim napicima od mleka i prilagodite količinu za svaki recept. Sa „soft touch“ displejem, upotreba je jednostavna. Odvojiva jedinica za kuvanje omogućava praktičnost i higijenu, a veliki rezervoar za zrna od 300 g daje vam dovoljno prostora.

DeLonghi Thermoblock sistem omogućuje kontrolu idealne temperature, dok “Tubeless System” smanjuje zaostalu kafu unutar mlina na minimum, koristeći samo sveže mlevena zrnca za vaš espresso. S funkcijama poput zvučnog signala, automatskog čišćenja, i programom za čišćenje i otklanjanje kamenca, ovaj aparat čini kuvanje kafe jednostavnim. Takođe ima funkciju štednje energije i programiranje tvrdoće vode za potpunu kontrolu.

Tehnomedia vam nudi jedinstvenu priliku i nemojte da je propustite. Kupovinom određenih modela DeLonghi aparata za kafu, čeka vas poseban bonus: Cappuccino set šoljica po ceni od samo 1 dinar.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *