Tehnomedia deo manifestacije Games.con

promo baner

Tehnomedia na ovogodišnjem Games.con festivalu gejminga i pop kulture. Za posetioce pokloni i nagrade.

Games.con festival je pravo mesto za sve koji žele da se igraju, dobro zabave i za one koji vole gejming i pop kulturu. Ova manifestacija se organizuje već sedmi put i na jednom mestu okuplja kompletnu industriju moderne zabave i na hiljade i hiljade posetilaca i zaljubljenika u moderne tehnologije. Pod parolom “levelovati se mora” tokom 3 dana trajanja festivala sve prisutne očekuje fantastičan gejming, takmičenja, koncerti, umetnički sadržaji, sjajna zabava, pokloni, nagrade…

This image has an empty alt attribute; its file name is 2-1.jpg
foto:Games.con

Gde?

Na Beogradskom sajmu.

Kada?

Od 25. do 27. novembra.

Tehnomedia na Games.con-u

Posetioci Games.con-a, zaljubljenici u gejminig i tech fanatici moći će da uživaju u poslednjim rečima tehnologije na Tehnomedia štandu.

Promovisaćemo novu gejming opremu i it. Prepoznatljivi smo po beloj tehnici a sada je prilika da nas prepoznaju i u it sektoru,” istakao je Dalibor Todorović, kategori menadžer.

   n x

Želimo da posetioci vide da je naš asortiman računara, komponenti, monitora veliki i da stalno širimo ponudu, a da imamo najbolje cene na tržištu. Ovo je dobra prilika da kupcima ukažemo na taj deo našeg rada i da znaju da kod nas mogu naći najveću ponudu i najbolje cene. Za potrebe Games. con-a su sklapani posebni računari, to su gejmerske konfiguracije, Office sa Windows-om i bez, uglavnom gejming modele monitora, sve što je najpopularnije, kao i modeli koji se bukvalno prilagođavaju svim potrebama. Artikli koji su na Black Friday isto će se naći u ponudi na našem štandu na Games.con-u tako da kupci koji na sajtu nisu videli našu ponudu mogu i na licu mesta da se uvere i vide kako to izgleda, pogledaju karakteristike svega, cene.”

Pripremili smo i veliki broj nagrada.

“Kao i uvek obradovaćemo mnoge, jer smo pripremili veliki broj poklona i zato pozivamo sve da nas posete. Od miševa, tastatura, slušalica i sličnih poklona. Naravno obezbedili smo i vredne nagrade: gejmerski monitor Samsung LS24AG300NUXEN i mobilni telefon Honor Magic4 Lite 5G. Kada se timski radi nije teško napraviti strategiju i organizovati celokupno predstavljanje. Moje kolege i ja smo spremni i sa nestrpljenjem čekamo da sve počne. Naoružani smo pozitivnom energijom, dobrim vibracijama, sjajnim raspoloženjem i pozitivom u svakom smislu. Daćemo svoj maksimum da predstavimo našu kompaniju onako kako treba,” kazao je Dalibor.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-2.jpg
foto:Games.con

Sa nama na štandu biće i naši popularni influenseri, promoterke… A svi koji žele da ovekoveče svoje prisustvo na Games. con-u moći će da se fotografišu u našem magičnom kutku sa Ogre Magi.

Posetioci na Tehnomedia štandu imaće priliku da uživaju u poslednjim rečima tehnologije, kao i da saznaju sve o novitetima iz gejming industrije. Dođite da se zabavimo, igramo i fantastično provedemo, 3 dana, od 10 do 22 sata. Ne zaboravite, pripremili smo vam i fantastične poklone i vredne nagrade.

Vidimo se!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *