Tehnomedia FIFA 23 turnir

blog x

Prijavite se za Tehnomedia turnir u igrici FIFA 23 u Zaječaru. Organizator takmičenja Tehnomedia je obezbedila vredne nagrade.

Imamo sjajne vesti za sve ljubitelje fudbalskih igara! S ponosom najavljujemo organizaciju turnira u popularnoj igrici FIFA 23! Pozivamo sve strastvene igrače da se prijave i pokažu svoje fudbalsko umeće u ovom uzbudljivom takmičarskom nadmetanju. FIFA 23 se organizuje u sklopu turnira “DODJI NA BASKET”.

Nenaslovljeni dizajn  x

Ovo će biti sjajna prilika za igrače da pokažu svoje veštine, upoznaju nove ljude i uživaju u fudbalskom uzbuđenju. Bez obzira na to da li ste iskusni igrač ili tek počinjete svoj FIFA put, svi su dobrodošli da se pridruže ovom takmičenju.

Kako se prijaviti za turnir?

Jednostavno kliknite na ovaj link “FIFA 23” i unesite tražene podatke. 

  • Datum održavanja: 11. avgust (petak) 2023. godine u 17 i 30.
  • Mesto održavanja: Zaječar, Požarevačka 55, Naselje Ključ 3.

Pravila turnira:

Mečevi će se igrati u BO1 formatu. U slučaju nerešenog rezultata, preskaču se produžeci i šutiraju se penali. Trajanje meča je 5 minuta, a brzina igranja normalna. Maksimalan broj igrača na turniru je 64. Kotizacija je 500 dinara, a sav iznos koji bude prikupljen ići će u humanitarne svrhe.

Uplata kotizacije

Kotizaciju možete uplatiti na 2 načina. Uplatom na račun ili uplatom na licu mesta, na dan održavanja turnira nakon čega će kasnije biti održan žreb. Prijave preko forme su otvorene do 9. avgusta 2023. do 12 sati.

Za uplatu na račun, podaci za uplatu sadrže sledeće:

  • Platilac: ime, prezime, ulica i broj, mesto
  • Svrha uplate: uplata kotizacije – FIFA u humanitarne svrhe
  • Primalac: Tehnomedia centar doo, Generala Gambete 44, Zaječar
  • Šifra plaćanja: 189
  • Iznos: 500 RSD
  • Račun primaoca: 205-132428-19

Organizator takmičenja Tehnomedia je obezbedila fantastične nagrade za najbolje

I to nije sve. Za ljubitelje virtuelnog fudbala pripremili smo još nagrada poput: telefona, slušalica, tastatura, miševa, džojstika…Delićemo i vaučere a očekuju vas i druga zanimljiva iznenađenja.

Ne propustite ovu neverovatnu šansu da se dokažete, pokažete svoje FIFA sposobnosti i osvojite fantastične nagrade koje smo pripremili za pobednike! Povedite svoje prijatelje i porodicu da uživamo u sportskom duhu i zajedničkom druženju.

Dođite da se zabavimo i igramo. Nadamo se da ćemo zajedno stvoriti nezaboravno iskustvo na našem Tehnomedia FIFA 23 turniru. Vidimo se na terenu!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *