Tehnomedia: Generalni sponzor Državnog prvenstva u mini fudbalu

blog x  T.

Tehnomedia na prvoj liniji podrške sportu i zajednici.

U svetu mini fudbala, gde se veličina ne meri brojem igrača, već strašću i spretnošću na terenu, Tehnomedia je zablistala kao generalni sponzor Državnog prvenstva u Novom Sadu. Ovo uzbudljivo takmičenje održano je na terenima Sokolskog doma, u samom srcu grada.

acf ac fb de bbfcbbb x

Učestvovalo je oko 30 najbolje rangiranih ekipa i oko 400 sportista iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Kraljeva, Čačka, Šapca. Kao kompanija koja podržava prave vrednosti, zdrave stilove života i sportski duh, Tehnomedia je oduvek bila uz mlade talente i njihove sportske napore.

b ae bda eba x
 • Podrška sportu i humanosti

Državno prvenstvo u mini fudbalu imalo je i poseban humanitarni karakter. Prihod od prodaje ulaznica namenjen je za lečenje male Nede Ranđelović iz Knjaževca, što je još jedan dokaz naše predanosti pružanju pomoći i podrške.

foto blog  T. x

Tehnomedia je neizmerno ponosna što je deo ovog izuzetnog sportskog događaja. Naša podrška sportu i pravim vrednostima ne poznaje granice, a angažovanje u humanitarnim inicijativama poput ove pruža nam jedinstvenu priliku da zajedno činimo pozitivne promene u društvu. Hvala svima koji su učestvovali i podržali ovaj događaj. Vaša nesebičnost omogućila je da sport ujedini ljude i pruži nadu i pomoć gde je najpotrebnije.

„Ponosni smo što smo deo ovog izuzetnog sportskog događaja. Naša posvećenost sportu, mladima i pravim vrednostima duboko je ukorenjena u našoj kulturi. Ovaj događaj nije samo takmičenje, već i prilika da zajedno promovišemo humanost i solidarnost. Zahvaljujem svima koji su podržali ovu inicijativu i doprineli našem zajedničkom cilju,“ izjavila je Jasmina Milinović, regionalna menadžerka za Vojvodinu.

foto blog  T. x

Ona je dodala: „Videti kako se zajednica okuplja oko plemenitih ciljeva, kako sport postaje most koji povezuje ljude različitih generacija i profila, zaista je inspirativno. Naša kompanija veruje da ovakve inicijative menjaju svet na bolje i motivišu nas da uvek težimo višim ciljevima. Hvala svima na podršci i verujem da ćemo i dalje zajedno činiti velike stvari.“

 • Sjajna organizacija

„Utisci su odlični! Ovo je fantastičan način da pokažemo našu podršku i da se istaknemo kao deo zajednice. Organizacija je bila vrhunska, a Novi Sad živi za ovaj turnir. Videli smo mladost na delu i svaka im čast“, podelila je svoje oduševljenje Branislava Tošić, naša koleginica iz marketinga i dodala.

“Dragan Majkić, naš najbolji sudija, koji je debitovao na Evropskom prvenstvu u mini fudbalu, sudio je na vrhunskom nivou, dok je Siniša Milanov, predsednik Srpske federacije u mini fudbalu, zaokružio ceo događaj svojim doprinosom. Odličan tim organizatora, predvođen Milicom Vučetić, direktorkom Državnog prvenstva u mini fudbalu, učinio je da organizacija bude na vrhunskom nivou. Medijska pokrivenost bila je izuzetna, omogućivši široj javnosti da prati sve uzbudljive trenutke.”

foto blog  T. x
 • Finalne utakmice i pobednici

Tokom finala Biznis kupa Srbije, ekipa UVS 193 iz Kragujevca i Parking Servis iz Novog Sada susreli su se u uzbudljivoj utakmici. Kragujevčani su se krunisali kao šampioni, dok su Novosađani sa ponosom osvojili srebro. Tim IMP iz Beograda osvojio je titulu IT Kupa Srbije, dok je ekipa Novi Sad pobednik “Minifudbal kupa Srbije za žene”, a srebro je otišlo u ruke ekipe United.

 • Zajedništvo i sportski duh

Zoran Ignjatović, poslovođa u maloprodaji i kapiten našeg tima, pohvalio je napor naše ekipe, čestitao pobednicima i izrazio zadovoljstvo atmosferom na ovom prestižnom događaju.

Atmosfera je bila fenomenalna. Ovo prvenstvo je dokazalo da sport može ujediniti ljude i pružiti nadu i podršku gde god je potrebno.

Tehnomedia je izuzetno zadovoljna što je deo ovog značajnog sportskog događaja. Naša podrška sportu i pravim vrednostima ne poznaje granice, a angažovanje u humanitarnim inicijativama poput ove pruža nam priliku da zajedno činimo pozitivne promene u društvu. Hvala svima koji su učestvovali i podržali ovaj događaj, jer ste svojim doprinosom omogućili da sport ujedini ljude i pruži nadu i pomoć tamo gde je to najpotrebnije.

db cfac ede f cbf x

abf e b acbfc x

a  c cad x

facd a bcd da x

image
foto blog  T. x
foto blog  T. x

foto blog  T. x

foto blog  T. x

foto blog  T. x

foto blog  T. x

foto blog  T. x

foto blog  T. x

foto blog  T. x

foto blog  T. x

foto blog  T. x

foto blog  T. x
foto blog  T. x

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *