Tehnomedia na Games.con-u: Gejming uživanje i vrhunske nagrade

gamescon x

Tehnomedia na Games.con festivalu sa vrhunskom gejming opremom, sjajnim popustima i neodoljivim poklonima za posetioce! Podigni igru na viši nivo!

Games.con festival nije samo događaj, to je avantura modernog doba, za ljubitelje adrenalina u svetu gejminga i pop kulture. Tehnomedia je tu da unese dodatnu dozu uzbuđenja, uz fantastične poklone i nagrade koje će ostaviti posetioce bez daha.

Osmi Games.con festival, koji se održava od 8. do 10. decembra na Beogradskom sajmu, obećava da će biti nezaboravan doživljaj za sve zaljubljenike u moderne tehnologije. Očekuju vas tri dana spektakularnog gejminga, žestokih takmičenja, vrhunskih koncerata, umetničkih performansa i, naravno, obilje zabave.

Na Games.con festivalu Tehnomedia učestvuje drugi put zaredom donoseći vrhunsku gejming opremu i ekskluzivne ponude. Na našem štandu, dočekaće vas neodoljiva ponuda gejming opreme po neverovatno povoljnim cenama i sa fantastičnim popustima! Ali to nije sve – pripremili smo i posebna iznenađenja za posetioce Games.con-a. Naš štand će biti epicentar najnovijih trendova u gejming industriji, a uz to, organizovaćemo i uzbudljive nagradne igre koje će dodatno začiniti vaše iskustvo.

“Tech fanatici, gejmeri i svi koji su gladni najnovijih tehnoloških dostignuća, dođite da zajedno istražimo vrhunsku gejming opremu i IT svet. Tehnomedia je tu da vas inspiriše i pokaže da smo i u IT sektoru spremni osvojiti vaša srca,” poručuju iz kompanije.

Naši popularni influenseri i promoterke će biti tu da podele svoje strastvene utiske i iskustva sa vama, a Tehnomedia tim je spreman da vam predstavi najnovije proizvode i tehnološke inovacije. Očekujte više od šopinga – očekujte doživljaj!

“Games.con je prilika da pokažemo širinu naše ponude, najbolje cene na tržištu i posvetu koju pružamo našim kupcima. Želimo da posetioci vide da smo mi pravo mesto gde mogu pronaći sve što im treba, uz najbolje uslove,” ističu iz Tehnomedie.

Pripremili smo i veliki broj nagrada kako bismo obradovali naše posetioce. Od tehnoloških poslastica do ekskluzivnih poklona, svako će pronaći nešto po svojoj meri. Timski rad Tehnomedia ekipe garantuje da će predstavljanje biti na vrhunskom nivou, a pozitivna energija koju nosimo sa sobom će sigurno zaraziti sve posetioce.

Dakle, označite datum – od 8. do 10. decembra, Tehnomedia i Games.con vas pozivaju na tri dana nezaboravne zabave, uz priliku da osvojite fantastične poklone i vredne nagrade. Vidimo se na najuzbudljivijem mestu Games.con festivala – na Tehnomedia štandu!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *