Tri dana sjajnih popusta povodom rođendana Tehnomedie u Požarevcu, Vršcu i Beogradu

blog x

Naše prodavnice u Požervcu, Beogradu i Vršcu slave rođendane i sa ponosom obeležavaju 5, 3 i 3 godine rada. U čast našeg posebnog dana, darujemo vam ekskluzivne popuste. Ovo je vreme kada se ljubitelji tehnologije mogu radovati neodoljivim popustima na širok spektar proizvoda.

U periodu od 30. novembra do 2. decembra, predstoji vam trodnevna poslastica u vidu fantastičnih ponuda:

  • Za sve male kućne aparate i periferije, pripremili smo neodoljiv popust od 20%.
  • Ako razmišljate o nabavci bele tehnike, televizora, audio i video uređaja, IT opreme ili telefona, imamo sjajne vesti za vas – svi ovi proizvodi dostupni su sa posebnim popustom od 15%.

Požervac slavi 5 godina!

Add

U srcu Požervca, na samom kružnom toku (Trg oslobođenja 6) Tehnomedia donosi svetlu tradiciju tehnologije već punih 5 godina. Od 30. novembra do 2. decembra, posetite nas i ostvarite neodoljive popuste.

Ova prostrana prodavnica predstavlja jedinstveno mesto gde možete opremiti dom ili poslovni prostor. Povoljne cene i fantastični uslovi plaćanja su zagarantovani, čineći Tehnomediu sinonimom za pametnu kupovinu. U skladu sa najnovijim trendovima, na raspolaganju vam je široka paleta modernih uređaja koji će značajno olakšati vaše svakodnevne zadatke i pružiti vam uštedu vremena. Bez obzira da li želite osvežiti svoju kuhinju novim aparatom ili unaprediti radni prostor sa najnovijim perifernim uređajima, čekamo vas sa sjajnim popustima.

  • Radno vreme radnim danima je od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

Beogradska radnja slavi 3 godine!

Add

U prestonici, Tehnomedia proslavlja 3 godine uspešnog poslovanja. Na Vračaru u Cara Nikolaja II 41 oprema za dom nikada nije bila tako pristupačna i moderna.

Ako ste u potrazi za belom tehnikom, televizorima, audio i video uređajima, IT opremom ili telefonima, imamo sjajne vesti za vas! Svi ovi proizvodi dostupni su s popustima tokom naše trodnevne proslave. Prilika je idealna da unapredite svoj dom ili kancelariju uz vrhunske proizvode po izuzetnim cenama.

  • Radno vreme radnim danima je od 9 do 21 sat, a subotom od 9 do 19 sati.

Vršac proslavlja 3 godine!

Add

U Vršcu, Tehnomedia je postala neizostavno mesto dobre i sigurne kupovine tokom protekle tri godine. Pridružite nam se u proslavi i iskoristite sjajne popuste. Bez obzira na vaše potrebe, od malih kućnih aparata do vrhunske tehnologije, čekamo vas sa osmehom i popustima koji će vas oduševiti.

U sklopu Tržnog centra Nest (Nikole Neškovića 39) čeka vas raznovrsna paleta proizvoda, najnoviji modeli uređaja, izuzetno povoljne cene, kao i odlični uslovi za kupovinu i plaćanje. Tehnomedia je posvećena praćenju trendova, proširenju ponude i predanosti i brizi za svoje potrošače. Posetite nas i doživite spoj vrhunske tehnologije i sjajne kupovine na jednom mestu.

  • Radno vreme radnim danima je od 9 do 21 sat, subotom od 9 do 20 sati i nedeljom od 10 do 17 sati.

Tri dana fantastičnih pogodnosti čekaju vas od 30. novembra do 2. decembra. Ne propustite priliku da obeležite naše rođendane sa nama i ugrabite najbolje tehnološke proizvode po top cenama.

Vidimo se!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *