Veliki popusti povodom preseljenja prodavnice

reklamni baner

Počela je velika akcija niskih cena povodom preseljenja u novi, veći, lepši i luksuzniji prostor.

Na dobro poznatoj adresi Vojvode Stepe 318, na Voždovcu u blizini Saobraćajnog fakulteta, u Tehnomedia prodavnici povodom preseljenja u novi prostor prodajemo uređaje i aparate po šok ceni.

Najniže cene ikada!!!

Prodajemo sve, jer se uskoro selimo u novi lokal.

  • Počela je velika akcija niskih cena, od 20. do 25. februara u našoj prodavnici koja se nalazi na staroj adresi na Voždovcu.

Ponuda

Nudimo uređaje i aparate koji će vam olakšati život. Iskoristite ovu jedinstvenu prilika i kupite na akciji proizvod koji ste možda dugo želeli da imate a sada ćete to moći po nižoj ceni. Kupite i uštedete. Bela i ugradna tehnika, audio i video aparati najmodernije generacije, najnoviji mobilni telefoni i IT uređaji, laptopovi, desktop računari, tableti i još mnogo toga. Ne tražite dalje, svi poznati svetski i domaći brendovi nalaze se na ovom mestu. Zgrabite uređaj po svojoj meri i po neverovatno niskoj ceni!!!

Radno vreme

Radno vreme radnim danima je od 9 do 21 sat, a subotom od 9 do 19 sati.

Nova prodavnica na staroj adresi

Uskoro se selimo u veći, lepši i luksuzniji prostor. U novom ruhu i sa proširenim asortimanom, odličnom ponudom i sjajnim cenama kao i brojnim mogućnostima plaćanja na staroj adresi ali u novoj prodavnici.

Vidimo se i dobro došli!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *