Tehnomedia oduševila na Games.Con-u: Gejmerski raj sa nagradama i smehom

blog x

Štand Tehnomedie na Games. Con-u bio je epicentar zabave i interesovanja. Privukao je na stotine zaljubljenika u gejming i pop kulturu.


Tehnomedia je na Games.Con-u napravila pravu eksploziju! Tri dana adrenalina, smeha i nezaboravnih trenutaka su prošla kao tren. Naš štand je bio neosporno među najzapaženijima. Više od 10 000 zaljubljenika u svet igara i pop kulture je prodefilovalo kroz carstvo zabave od 8. do 10. decembra na Beogradskom sajmu.

  n

Posetioci koji su svratili do našeg štanda imali su priliku da se pridruže uzbudljivom nagradnom konkursu, druže se sa našim poznatim influenserima Vukom i Aleksandrom i osvoje fantastične poklone:

  n
 • Marija Grbić osvajila je Tesla monitor
  n
 • Bogdan Todorovski dobio je Acer električni trotinet
  n
 • Filip Krajčinović postao je srećni vlasnik influens seta/mikrofona.
image

Zamislite spoj mladih, starih, dece, tinejdžera, gejmera, tiktoker-a, jutjuber-a, svi na jednom mestu -na Games.con-u, najpoznatijem i najvećem gejming događaj u regionu. Hala 1 i 2 su se pretvorile u epicentar dešavanja, gde su se ljubitelji gejminga okupili da uživaju u najnovijim tehnološkim čudima, takmičenjima, turnirima, najnovijim igricama, nagradnim igrama, kostimima, di džejevima, animeu i celokupnoj pop kulturi.

Naš štand je privukao veliku pažnju i na hiljade znatiželjnih pogleda, a velika poseta je stvorila atmosferu ispunjenu uzbuđenjem pružajući posetiocima nezaboravno iskustvo. Energija koja je vladala bila je zarazno sjajna! Muzika je odzvanjala, kolege su bile uvek nasmejane, spremne da odgovore na sva pitanja i zahteve posetilaca. Prikazali smo najnovije proizvode za gejmere, predstavili novu IT opremu, delili vredne poklone i nagrade.

“Oduševljen sam vašim štandom, super je oprema koju vidim ovde. Nisam znao da imate ovako dobru ponudu, sigurno ću nešto kupiti,” izjavio je Dušan Milutinović.

Marko Mančić je došao ciljano zbog nagradne igre i rekao: “Lep vam je štand, volim gužvu i ponuda svega je odlična. Svđa mi se što mogu i da kupim odmah na štandu ono što želim.”

Branka Mitrović je podelila svoje utiske: “Sve je super ovde, saznala sam dosta novih informacija iz gejming industrije na vašem štandu.”

Popularni influenseri, Vuk i Aleksandra, su bili sa nama i rekli da su utisci fenomenalni.

image

“Odziv je bio veliki, a atmosfera i druženje fenomenalni. Tehnomedia je mislila na sve i obezbedila mnogo vrednih nagrada i poklona: od miševa i tastatura do trotineta i gaming monitora. Uspeli smo da usrećimo mnogo dece i drago nam je što smo baš mi podelili vredne nagrade”, istakao je Vuk.

Naše kolege menadžeri nabavke ponosno kažu: “Naš Giveaway je bio najbolje organizovan sa velikim brojem nagrada. Društvene mreže su se usijale od pozitivnih komentara.”

Games.con festival je bio spektakularan, a Tehnomedia je ušla u arenu sa stilom. Sa nestrpljenjem čekamo naše sledeće treće učešće i već pravimo planove. Do tada, posetite nas na jednoj od 69 lokacija u 41 gradu i pratite nas na društvenim mrežama.

ac d f ac eba x

 x

image

Untitled design  x

befedb dad fed aeaeee x

eab dfd eb ddeefc x

feb e  efcaeeebe x

ac d f ac eba x

  n

  n

  n

  n

Untitled design x

Untitled design x

Untitled design x

Untitled design x

cdebf af f ecc x

cab cb a b fbff x

dd eca aac bfeedbf x

b cd e be cedba x

cc f aeb ac x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *