Tehnomedia otvorila vrata u Subotici

blog x

Uzbudljivo otvaranje Tehnomedia prodavnice u Subotici donelo je gužvu i sjajnu atmosferu, pružajući kupcima fantastične popuste do 23. decembra i vredne poklone.


Sa širokim osmesima, obiljem poklona i posebnim slavljeničkim popustima, proslavili smo naš veliki dolazak u Suboticu! Ovaj naš 70. maloprodajni objekat u zemlji i prvi u Subotici se nalazi u prelepoj ulici Šandora Petefija 4, u srcu grada, u blizini korzoa i Gradske uprave. Otvaranje je privuklo mnogo potrošača koji su došli da obave kupovinu i uštede, a kako su nam rekli, možda i da dobiju neki poklon.

image

“Čestitam na otvaranju. Prvi utisci su sjajni”, kazala je Adriana Nađ.

“Dobra je ponuda, prodavci su uslužni i ljubazni, cene prihvatljive, objekat lep, svetao i divno uređen. Sviđa mi se, tako da ću kupovati i ubuduće kod vas”, rekao je Vlada Perović.

“Došao sam da se uverim da li se stvarno poklanjaju tako skupi uređaji i malo je reći da sam oduševljen. Veliko bravo za vas i hvala vam što mislite na nas, jer nisam čuo da niko daje kupcimo tako skupe poklone. Nadam se da ću imati i ja sreće. Sve pohvale za radnju”, podelio je svoje utiske sa nama Saša Kerekes.

Atmosfera je magična, svi su raspoloženi i nasmejani. Kupci nisu mogli da sakriju svoje iznenađenje i oduševljenje kada im je rečeno da su baš oni srećni dobitnici vrednih poklona. Radost, sjaj u očima i osmesi su bili zarazni tokom uručenja vrednih poklona na licu mesta.

bcc c ab ddbdbf x
ddc cb f aecd x
f  c bcad x
fd df fa a efa x
dedc  acca x
 • Silvia Bajić je od Tehnomedie na poklon dobila monitor.
d de f bb x
fcabe fb f fadef x

Od 21. do 23. decembra, priređujemo i pravu eksploziju popusta kako bismo podelili radost sa našim dragim kupcima.

 • 20% popusta na male kućne aparate i periferije, dok ljubitelji tehnike, televizora, audio i video opreme, IT i telefona mogu ostvariti fantastičnih 15% popusta.

Na oko 250 kvadrata, čeka vas bogatstvo proizvoda – od bele tehnike, TV-a, audio i video uređaja, fotoaparata, do telefonije, malih i velikih kućnih i kuhinjskih aparata, periferije, pokućstva i još mnogo toga.

 • Dočekujemo vas svakog radnog dana od 8 do 20 sati, a subotom od 9 do 16 sati.

Naši divni prodavci su tu ne samo da vam pomognu da pronađete savršen proizvod, već i da vam pruže nezaboravno iskustvo kupovine. Sa fantastičnim ponudama, vrednim poklonima i neodoljivim cenama, želimo da postanemo prava oaza za ljubitelje tehnologije.

(Atmosferu s otvaranja preneo je i portal subotica.com. O nama su pisali i ovde.)

Vaša potraga za savršenim proizvodima završava se kod nas!

Várjuk Önöket!

download

b af eaa afb cefbbd x

 fe ca feb x

ebabcd f d b fca x

fd e ba ffdda x

b ea ac bb cdd x

edbd fca ba ebd x

fdacbb a a adb bcdcddf x

faf ea fcf feeebf x

bc a d ecec x

 fcb b af ff x

ebc da a ce baecc x

c d abf a daba x

d e e efe x

e bc beb dddbb x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *