Tehnomedia pobednik 35. zaječarskog “Le-bas” turnira u kategoriji pionira i kadeta

Untitled design

Tehnomedia jedan od sponzora turnira u basketu sa tradicijom dugom 35 godina.

Uručivanjem pehara, medalja i diploma završen je ovogodišnji tradicionalni 35. Letnji turnir u basketu u Zaječaru, “Le-bas” 2022.

Tokom 4 dana trajanja turnira nadmetalo se 25 ekipa u svim kategorijama sa oko 100 učesnika. Osim ekipa iz grada domaćina za titulu najboljeg takmičile su se i po jedan tim iz Bora i Negotina. Tribine su bile pune, a publika je tokom turnira bodrila svoje favorite i navijala iz sve snage ne štedeći glasne žice i dlanove. Gromoglasnim aplauzima pozdravljali su svaki potez i poen, a finalene utakmice su kao i uvek bile najuzbudljivije.

Опис није доступан.
Pobednici turnira u kategoriji pionira, ekipa “Tehnomedia”

Pobednici

 • U kategoriji pionira i kadeta najbolje su bile ekipe “Tehnomedia”.
 • Kod seniora pobedila je ekipa “Auto-škola Formula”.
 • Ekipa “Auto moto gas Zaječar” je osvojila prvo mesto u mini basketu, kategoriji mlađih pionira.
  n

Nadmetale su se i dve ženske ekipe. U mini basketu su “Košarkašice” osvojile srebro, dok je u kategoriji pionira ženska ekipa pokazala da i te kako zna i ume sa loptom i osvojila 4. mesto.

Poslednje veče turnira je bilo posebno zanimljivo i zbog proglašenja najboljih. Za najboljeg i najkorisnijeg igrača turnira (MVP) u kategoriji kadeta proglašen je Dušan Petković iz “Tehnomedia” tima, a u kategoriji seniora Uroš Panić. Titulu najboljeg u šutiranju trojki osvojio je Đorđe Rakočević.

  n

Dušan iz našeg tima je do sada proglašen za najboljeg igrača na skoro svim održanim turnirima.

Tehnomedia-jedan od sponzora turnira

Najbolje ekipe i pojedinci su dobili novčane i robne nagrade. Naša kompanija je bila jedan od sponzora turnira i donacijom pomogla oko realizacije.

Kao društveno odgovorna kompanija kojoj je primarno zajedništvo, timski duh i dobra energija uvek smo spremni da pomognemo razvoju pravih vrednosti i sportskih zdravih stilova života. Pomažemo onima koji se trude da našu decu usmere na pravi put, a kada postoji volja i kada je nešto za opšte dobro svih nas, uvek se nađe način da se pomogne. Ovo je još jedan dokaz da kada se udruže dobra organizacija i humanost može da se održi dobro sportsko nadmetanje.

  n x

Najdugovečniji turnir u basketu

Dobre i pozitivne stvari ne treba prekidati i zato je ova “Le-bas” ekipa mladih, talentovanih i sposobnih ljudi zaljubljenika u košarku odlučila da sama organizuje turnir i to veoma uspešno, uz pomoć sponzora, prijatelja i roditelja.

Turnir je održan na košarkaškom igralištu iza Ekonomske škole u Zaječaru.

This image has an empty alt attribute; its file name is 1-1024x1024.jpg
 x
  n x
  n x
  n
  n x
  n x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *