Tehnomedia stiže u Suboticu i donosi super popuste i vredne poklone

subotica x

Spremite se za revoluciju u kupovini! U četvrtak, 21. decembra, Tehnomedia počinje sa radom u Subotici.

Tehnomedia svečano otvora vrata svoje prodavnice u samom srcu Subotice, tačnije u ulici Šandora Petefija 4, u četvrtak, 21. decembra! Ova prodavnica predstavlja našu 70. po redu, ali je prva u Subotici, što je za nas poseban razlog za radost. Radno vreme radnim danima je od 8 do 20 sati, dok je subotom od 9 do 16.

Očekujte nešto posebno: super popuste, akcije, brojna iznenađenja i vredne poklone.

Prisustvujte otvaranju naše nove prodavnice, obavite kupovinu i ako budete imali sreće, osvojićete vredan poklon koji će vam biti odmah uručen.

Ali to nije sve! Od 21. do 23. decembra, pripremili smo i fantastične popuste.

  • Za male kućne aparate i periferije čeka vas 20% popusta, dok ljubitelji bele tehnike, televizora, audio i video opreme, IT i telefona mogu ostvariti 15% popusta.

Naši ljubazni prodavci jedva čekaju da vam pruže nezaboravno iskustvo kupovine. Sa sjajnim ponudama, vrednim poklonima i niskim cenama, pravi raj za kupce je sada tu, tako da više ne morate lutati po Subotici, sve što vam je potrebno za ugodan život možete pronaći na našoj adresi. Od bele tehnike, TV-a, audio i video uređaja, fotoaparata, do telefonije, malih i velikih kućnih i kuhinjskih aparata, periferije, pokućstva i još mnogo toga. Bogat asortiman proizvoda čeka vas u našem besprekorno uređenom prostoru od oko 250 kvadrata.

(O otvaranju našeg maloprodajnog objekta u Subotici pisao je i portal Subotica.com)

Započnite kupovinu bez brige. Ne odlažite kupovinu, odložite plaćanje! Zato dođite i budite deo ovog nezaboravnog događaja! Svi ste dobrodošli na veliko svečano otvaranje Tehnomedie u Subotici, 21. decembra.

Očekujemo vas! Várjuk Önöket!

  • Tehnomedia, tata-mate za kućne aparate

Sa ponosom ističemo da je Tehnomedia jedna od vodećih kompanija u oblasti trgovine na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo u zemlji. Gradili smo svoj uspeh na timskom duhu, međusobnom poverenju, pozitivnoj atmosferi i efikasnoj poslovnoj komunikaciji. Naša priča počela je pre 22 godine u Zaječaru u maloj radnja bele tehnike, audio i video opreme po imenu “Technic house”. Danas imamo 70 prodavnica u 41 gradu.

Naša bogata ponuda obuhvata preko 30 000 proizvoda vrhunskih proizvođača, a željeni uređaj možete jednostavno poručiti i online ili putem Call centra na 011 44 44 999. Brza i sigurna dostava samo su deo onoga što nas izdvaja i čini drugačijim od drugih.

Ono što nas čini posebnim su i vredne nagrade i pokloni koje redovno dodeljujemo našim kupcima. Možete nas pratiti putem naših kanala oglašavanja na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin, Blog, TikTok i YouTube.

Budite deo naše priče!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *