Tehnomedia-tata mate za kućne aparate

x   T.

Kompanija Tehnomedia centar d.o.o. svakodnevno osluškuje potrebe potrošača i tržišta.

Pronalazimo rešenja kako bi unapredili ili obogatili svoju ponudu. Ako želite da kupujete sigurno, brzo i jednostavno,Tehnomedia je odličan izbor jer nudimo odlične uslove kupovine i uštedu.

Načini plaćanja

Za Tehnomediu kažu da su tata mate za kućne aparate-nema nam premca ni u oblasti trgovine belom tehnikom, IT opremom, uređajima za grejanje i klimatizaciju, audio i video opremom i još mnogo toga. Preko 45 000 različitih artikala vam je na raspolaganju. Osim odličnog asortimana robe, obezbedili smo i širok spektar načina plaćanja kreiran prema vašim potrebama i željama.

Pored plaćanja gotovim novcem, kupovinu u prodavnici možete obaviti i do 36 mesečnih rata bez kamate putem kredita banaka. Ako vam više odgovara željeni proizvod možete platiti debitnim i kreditnim karticama svih banaka kao i čekovima do 12 mesečnih rata. Dostupno je i virmansko plaćanje preko računa. Kupovinu možete obaviti i online iz fotelje lako i brzo, a platiti gotovinom ili na rate putem Web kredita. Sve ćete završiti bez papira i bez odlaska u banku sa samo nekoliko klikova.

prodavnica x

Isporuka

Sa rastućom ponudom proizvoda, stručnim osobljem, obezbedlili smo pokrivenost svakog segmenta tržišta. Svakodnevno, spisak zadovoljnih kupaca je sve duži. Prilikom kupovine proizvoda u prodavnici, robu možete lično preuzeti ili vam je dovozimo na adresu stanovanja. Za duže relacije i u nekim specifičnim slučajevima dostave moguć je i poseban dogovor o prevozu kupljene robe. Ukoliko vam je jednostavnije određeni uređaj ili aparat može biti vaš ako ga poručite online na tehnomedia.rs ili pozovite naš Call centar na 011 44 44 999. Recite našim operaterima šta želite, a sve ostalo je njihova briga. Roba se isporučuje putem kurirske službe. Za kupovine vrednosti 2 500 dinara i veće, isporuka je besplatna. Ako se odlučite za belu tehniku, televizor i monitor u mestima gde se nalaze Tehnomedia prodavnice prevoz ne plaćate, a zasve ostale gradove cena dostave je istaknuta na sajtu Tehnomedie. Ukoliko se nalazite na teritorijama gradova gde posedujemo maloprodajne objekte , u zavisnosti od vrednosti robe i trenutnih mogućnosti , roba će vam biti isporučena Tehnomedia dostavnim vozilima. Proizvodi će stići na vašu adresu stanovanja u najbržem mogućem roku. Dobra praksa naše kompanije je da se roba isporučuje na način “danas za sutra”.

Poslovanje

Porodica je temelj poslovanja Tehnomedia kompanije. Zasniva se na pouzdanosti i poverenju. Pre 20. godina posao smo započeli u Zaječaru u maloj radnji od 20.tak kvadrata. Od početka smo imali jasan cilj. Jačanje kolektiva kao celine i stvaranje pobedničkog tima. Poštenim radom, strpljivo, sigurnim koracima osvajali smo deo po deo tržišta, gradili poverenje, sticali sve veći broj potrošača. Počeli smo da rastemo. Planski i temeljno su otvarani maloprodajni objekti i povezivani regioni. Jačala je logistika, a vozni park postajao sve brojniji i bogatiji. Uvećavao se magacinski i prodajni prostor. Danas smo prisutni širom Srbije u 36 gradova sa 58 maloprodajnih objekata. Ovde se ne zaustavljamo i nastavljamo sa širenjem svoje maloprodajne mreže.

Tekstove o nama možete čitati i na portalima: Kurir, Pink.rs

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *