Tehnomedia tim u Berlinu na najvećem evropskom sajmu potrošačke elektronike IFA 2023

blog x

Na nedavno završenom najvećem sajmu tehnologije IFA 2023 u Berlinu, Tehnomedia tim je imao privilegiju da se upozna sa najnovijim inovacijama i trendovima. Sa preko 2 050 izlagača i fascinantnim prezentacijama, ovaj događaj je ostavio ne samo sjajne utiske, već i dragocena saznanja koja će oblikovati našu budućnost u tehnološkom svetu.

Posetioci sajma ove godine su imali priliku da istraže najnovije tehnološke trendove i inovacije. Predstavljeni su raznovrsni proizvodi, obuhvatajući mobilne telefone, televizore, kućne aparate, belu tehniku, robotiku, veštačku inteligenciju, pametne kuće, izložbe startup-ova i zanimljive keynote prezentacije. Na ovom događaju, koji se prostirao na više od 130 000 kvadratnih metara izložbenog prostora u 26 hala Berlinskog sajma, preko 2 050 izlagača predstavilo je svoje najnovije proizvode i usluge.

  x

Tehnomedia tim je marljivo razgledao sajam spreman da istraži najnovije tehnološke inovacije i proizvode. Posebno su bili impresionirani izložbom “Robotics Hub” gde su mogli da vide kako veštačka inteligencija pokreće robote. Izvesno je da će oni postati sve prisutniji u našem svakodnevnom životu i da će postati naši budući pomoćnici, saradnici i čak prijatelji. Takođe su posetili prvo “Selo održivosti”, gde su se upoznali sa zelenim inovacijama i pametnim aplikacijama za doprinos održivijoj budućnosti. Prema njihovim rečima, bilo je fascinantno videti kako tehnologija već danas može da doprinese očuvanju okoline. Posetiocima je pruženo iskustvo življenja u održivoj budućnosti, koristeći tehnologiju koja je već dostupna danas. IFA NEXT, Inovativni centar, bio je omiljen među posetiocima, gde su više od 350 startup-ova imali priliku da predstave svoje ideje i uređaje međunarodnoj javnosti i potencijalnim investitorima.

Tokom sajma su se održavale premijere novih uređaja, a najupečatljivija prezentacija bila je najnovijeg modela sklopivog telefona Honor Magic V2, koji je postao poznat po svojoj izuzetno tankoj i laganoj konstrukciji. Sajam IFA je takođe naglasio inovativni koncept budućih sklopivih telefona s potpuno novim interaktivnim rešenjima. Ovi uređaji su se transformisali u ultimativne fizičko-digitalne modne detalje zahvaljujući prilagodljivim i uvek aktivnim ekranima, oponašajući dizajn savremenih torbica. I taj telefon koji podseća na modernu torbicu je ostavio je upečatljiv utisak na posetioce sajma. Nesvakidašnje, na ovom tehnološkom sajmu je održana i mini modna revija, na kojoj su manekenke na atraktivan način predstavile ovaj budući uređaj, koji će sigurno osvojiti srca dama širom sveta.

honorptk highlight .jpg

“Bili smo impresionirani raznolikošću i napretkom koji smo videli. Sajam je bio prepun neverovatnih uređaja i inovacija, a posebno mi je ostala u sećanju izložba “Robotics Hub”. Videti robote u akciji uz pomoć veštačke inteligencije bilo je zaista impresivno. Bio sam oduševljen i velikim providnim televizorom koji je izgledao poput ogromnog staklenog panela. Snažan utisak bio je i predstavljanje sklopivih telefona sa potpuno novim interaktivnim rešenjima. Honor Magic V2 je bio spektakularan. Telefon koji oponaša modernu torbicu neverovatan. Ovaj sajam je bio sjajna prilika da vidimo budućnost tehnologije”, istakao je Milan Stanković, menadžer nabavke u kompaniji Tehnomedia.

Naša ekipa je sa sajma ponela ne samo sjajne utiske, već i dragocena saznanja koja će nam biti od velike koristi u budućem radu. Sajam je bio prava riznica tehnoloških inovacija i trendova. Saznanja o trendovima u tehnologiji pomoći će nam da budemo u koraku s vremenom i da prilagodimo našu ponudu potrebama tržišta. Sve u svemu, Tehnomedia tim je poneo fantastično iskustvo sa sajmu IFA 2023 i vratili se sa puno inspiracija.

Najveći evropski sajam potrošačke elektronike i kućnih aparata, IFA, održan je u Berlinu od 1. do 5. septembra, obeležavajući svoj 99. rođendan kao najdugovečniji tehnološki sajam na svetu.

  x

  x

  x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

 x

x   x

x  x

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *