Tehnomedia – drugačija od drugih

x Blog Photo

Tehnomedia je jedna od najuspešnijih kompanija i lider na srpskom tržištu u kategoriji aparata za domaćinstvo. 

Tehnomedia posluje u 11 okruga, od 24 koliko postoji u zemlji. U bogatoj ponudi  nalazi se više od 15 000 različitih proizvoda  renomiranih proizvođača. Možete da izaberete  artikle najpoznatijih svetskih brendova: Miele, Samsung, Philips, Sony, Gorenje, Bosh i mnoge druge…Tehnomedia je lider u oblasti: bele tehnike, audio i video uređaja, it opreme, uređaja za grejanje i klimatizaciju, malih kućnih aparata….Proizvodima iz Tehnomedie oživećete svoj dom i olakšati obavljanje svakodnevnih kućnih poslova. Ova kompanija nudi uređaje po pristupačnim cenama koji se uklapaju u svaki prostor.

   afcccedcabebfecaefdeefdc d x

Tehnomedia na Novom Beogradu

Tehnomedia centar d.o.o. osnovan je 2001. godine, kao mala prodavnica bele tehnike , audio i video opreme, a pod imenom  pod kojim je danas posluje od 2006. godine. Na početku, poslovanje firme odvijalo se samo u Zaječaru u maloj radnji od 40 kvadrata. Ubrzano širenje počelo je 2008. godine, kada je u razmaku od 6 meseci Tehnomedia postala bogtija  za 6 maloprodajnih objekata u Timočkoj Krajini. Cilj je bio jačati kolektiv kao celinu i stvoriti pobednički tim.

Ova kompanija trenutno ima 39 maloprodajnih objekata u 26 gradova širom Srbije i upošljava preko 250  radnika.

   dfeceafcbccbcdbedbacfcebfdaec e x

Maloprodajni objekat Tehnomedia na Novom Beogradu, Agostina Neta 14

Maloprodajni objekti se nalaze u: Zaječaru, Boru, Negotinu, Nišu, Kladovu, Boljevcu, Majdanpeku, Knjaževcu, Aleksincu, Ćupriji, Jagodini, Paraćinu, Lazarevcu, Dimitrovgradu, Pirotu, Kraljevu, Kruševcu, Kragujevcu, Vrnjačkoj banji, Smederevu, Beloj Palnci,  Svrljigu, Beogradu, Mladenovcu, Požarevcu, Trsteniku. Najveći prodajni objekti nalaze se u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Zaječaru.

Ono što ovu kompaniju čini drugačijom od drugih je vera u sebe i negovanje porodičnih i domaćinskih vrednosti. Topla reč, poštena ruka i prijatna atmosfera vas očekuju u prodajnim objektima Tehnomedie i od ljubaznih i stručnih prodavaca. Najbolji uslovi kupovine, najpovoljnije cene, visok nivo prodajne usluge  i brza isporuka, karakteristike su koje Tehnomedia centar izdvajaju od ostalih.  Najbolje za svoj novac dobićete u nekom od maloprodajnih objekata Tehnomedia centra, a zaposleni u ovoj kompaniji konstantno istražuju potrebe potrošača i klijenata, prate trendove, stiču nova znanja i koriste najnoviju tehnologiju.

 

Kupovinu možete obaviti u maloprodajnim objektima i online.

Prilikom kupovine u radnjama za plaćanje u gotovini dobijate 10% popusta. Do svog proizvoda  možete doći  i kupovinom na čekove, kreditnim  karticama ili kreditima banaka.

Artikle možete online kupiti: gotovinskim plaćanjem, virmanom – odnosno uplatom preko računa, ili karticom online.

Tehnomedia se bavi i humanitarnim radom, ali bez medijske promocije, jer je jedino važno pomoći. Kao društveno odgovorna firma više puta su na neke donacije  odgovarali i nekim pozamašnim finansijskim sredstvima. Pomagali institucije, fizička lica po potrebi, oboleloj deci…

Ova kompanija postoji duže od 18 godina i primer je kako se od malog porodičnog biznisa, kvalitetom, zajedništvom, posvećenošću i pobedničkim duhom postaje jedna od najboljih kompanija u Srbiji.

   dedeccffcdecfbacadcfccdacc beadb  e

Radom, upornošću, veštinama, znanjem, zalaganjem i strpljenjem može se postići uspeh, biti najbolji i trajati. To potvrđuje  Tehnomedia, jedna od vodećih kompanija u  Srbiji.

Ne zaboravite, TEHNOMEDIA je ODLIČAN IZBOR.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *