Tehnomedia u Čačku slavi rođendan i poklanja popuste

cacak tm

Naša prodavnica u Čačku slavi svoj drugi rođendan i želimo da ovu proslavu podelimo sa vama!

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo vas da naša prodavnica u Čačku u Dragiše Mišovića 148 slavi svoj drugi rođendan! Prve godine su bile pune uzbuđenja, izazova i rasta i ne bismo to postigli bez vas, naših vernih kupaca. Zato želimo da vam se zahvalimo na podršci tako što ćemo vas počastiti posebnim popustima i specijalnim ponudama.

Od 19. do 21. oktobra možete očekivati 3 dana fantastičnih pogodnosti:

  • Za male kućne aparate i periferije, nudimo vam neodoljiv popust od 20%.
  • Ako razmišljate o kupovini bele tehnike, televizora, audio i video uređaja, IT opreme ili telefona, imamo sjajnu vest za vas – svi ovi proizvodi su dostupni s popustom od 15%.
blog x

Naći ćete nas lako. Kada krenete iz Čačka prema velikom gradskom naselju Atenici ka bolnici. Na skoro 500 kvadrata nalazi se sve za opremanje doma i poslovnog prostora od podruma do krova. A ovaj poseban trenutak proslave našeg drugog rođendana pruža vam priliku za nezaboravnu kupovinu na popustu. Sada je idealno vreme da iskoristite ove povoljnosti i obnovite svoje uređaje i aparate ili nabavite sve što vam je potrebno, čineći kupovinu i uštedu neodoljivim spojem. Ne propustite priliku da se opskrbite svime što vam treba i iskoristite ovu neverovatnu ponudu za sebe.

Vaša podrška nas je dovela do ovog trenutka i ne možemo da dočekamo da vidimo šta budućnost nosi. Hvala vam još jednom na svemu što radite za nas. Nadamo se da ćemo vas videti u našoj prodavnici tokom ovih posebnih slavljeničkih dana. Budite sigurni da ćemo se potruditi da vaša kupovina bude posebno zadovoljstvo.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *