Topli sendvič ili roštilj u Vox toster grilu

Vox Toster

Dva aparata u jednom dobićete sa Vox toster grilom SM133.

Ukusan sendvič za nekoliko minuta biće gotov pomoću tostera, a ako ste ljubitelj roštilja možete ga pripremiti u grilu.

Brz a ukusan obrok je tost ili topli hrskavi sendvič. Pripremite kiflu, dve kriške hleba ili lepinjicu, premažite nekim namazom, stavite nešto od suhomesnatih proizvoda po želji, kačkavalj i slično, preklopite i poređajte u zagrejan Vox toster. Dok pripremite čaj ili kafu, doručak, užina ili večera su gotovi.

Ako vam nedostaje vreme za pripremu obroka Vox toster je odličan izbor. Njegova površina za tostiranje je prostrana. Topli sendviči će vas brzo okrepiti i vratiti energiju i snagu. Umesto da se vaši mališani nezdravo hrane i za vreme školskog odmora jedu brzu hranu sumnjivog kvaliteta, napravite im sami užinu za poneti.

Najzdravije i najukusnije je ono što sami spremite. Sa toplim sendvičem ili tostom bićete bezbrižni i mirni. Znate da sve ono što ste stavili u sendvič je iz vašeg frižidera i sveže. Količinu onoga što se nalazi u njemu sami određujete prema svom ukusu ili onako kako vole vaši ukućani. Uštedećete i novac. Za jedan kupljen tost u pekari ili kiosku brze hranu napravićete dva kod kuće.

image

Pored sendviča, u ovom aparatu “dva u jedan” možete pripremiti i roštilj. Više ne morate da razmišljate o loženju vatre, ćumuru i dimu za roštilj jer je upotreba ovog toster-grila jednostavna. Uključite ga u struju. Nakon par trenutakakada se aparat zagreje poređate namirnice na ploču i tu se vaš posao završava. Vrlo brzo će sve biti gotovo, a takav obrok je zdrav i ukusan. U gril tosteru možete da pripremite šta god poželite. Meso, ribu, povrće, tople sendviče…

Ovaj Vox preklopni model je veoma praktičan jer je zatvoren. U njima se hrana zagreva sa obe strane. Možete otvoriti obe strane i onda ćete imati veću površinu za pripremu i pečenje. Površina za pečenje je rebrasta.

Vox toster gril model sa oznakom SM133 brzo se zagreva, a snaga grejača je 1 200 W. Dimenzija ploče je 25 x 18 cm. Ručka je toplotno izolovana, tako da nije potrebno koristiti kuhinjsku rukavicu. Ovaj model ima automatski termostat. Svetlosni indikatori pokazuju kada je aparat uključen ili spreman za upotrebu. Temperatura se prilagođava. Višak masnoće kod ovog gril-tostera regulisan je odvodnim kanalom i sakupljačem ulja, odnosno posudom u koju se odliva ulje. Aparat je stabilan i ima neklizajuće nožice. To vam pruža sigurnost s obzirom da se gornji deo gril tostera stalno podiže i spušta. Održavanje je lako. Sačekajte da se površina posle pripreme hrane ohladi a zatim jednostavno očistite ploče. Lepog je dizajna i boje inoxa.

Ovaj aparat će i u najmanjoj kuhinji pronaći svoje mesto. Nikada nećete biti gladni sa Vox toster grilom čiji je model SM133. Ukus ovako pripremljene hrane je božanstven i sočan. Požurite do Tehnomedia prodavnice i nabavite ovaj mali kućni aparat izuzetnog kvaliteta po povoljnoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

1 Response

  1. aecfecdfccafadf?s=&#;d=mm&#;r=g Amazonka says:

    Deca obožavaju sendviče, ali je najgori deo posla – očistiti ga posle upotrebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *