Otvorena nova Tehnomedia prodavnica u Kruševcu

naslovna

U Kruševcu počela da radi 43. Tehnomedia prodavnica.

Svečana atmosfera u Tehnomedia prodavnici, prepoznatljivi roze baloni i dekoracija, radoznali pogledi posetilaca, veliki izbor proizvoda, ljubazni prodavci… Ovako bi ukratko mogli da se opišu prvi utisci sa otvaranja novog 43. maloprodajnog objekta u Kruševcu.

U ulici Kneza Miloša bb u sklopu DIS marketa, Tehnomedia je svečano otvorila svoju prepoznatljivu prodavnicu. Ovo je treća Tehnomedia prodavnica u Kruševcu. Odlična lokacija, površina prodajnog prostora od preko 150 kvadrata, širok asortiman robe, vrhunski kvalitet, povoljne cene i odlični uslovi kupovine i plaćanja očekuju vas u novoj Tehnomedia prodavnici u Kruševcu.

   n

Posetioci su uživali u razgledanju radnje i velikom izboru proizvoda. Sigurni smo da će svako moći da pronađe uređaj ili aparat kakav želi. Preko 15 000 različitih artikala najpoznatijih svetskih i domaćih renomiranih proizvođača kao što su: Miele, Samsung, LG, Philips, Sony, Gorenje, Bosch i mnogi drugi nalazi se u Tehnomedia ponudi.

Povodom otvaranja nove 43. prodavnice u Kruševcu Tehnomedia je svojim posetiocima priredila brojna iznenađenja i uručila poklone. Akcija sa popustima na određene proizvode biće realizovana u periodu od 10. do 17. septembra.

Tri 43. kupca nagrađena su vrednim poklonima. Srećni dobitnici (43. kupac, 86. i 129.) nisu mogi da sakriju osmeh što su baš oni poneli kući vredne uređaje i aparate.

Dejan Đorđević iz sela Šavrane, kao 43. kupac je od Tehnomedie na poklon dobio Bosch usisivač BBH32101.

   n

Nevena Vukićević iz Kruševca je bila 86. kupac i na dar od Tehnomedie je dobila HISENSE LED televizor H32B5100.

   n

Stefan Tomić iz Trmčare kao 129. kupac u Tehnomedia novoj prodavnici u Kruševcu na poklon je dobio Genius zvučnike SW-G2.1 1250 v2 GAMING.

   n

Radno vreme novog trećeg maloprodajnog objekta u Kruševcu je radnim danima od 8 do 20 sata, a subotom od 8 do 17 sati.

   n

Odličan odnos cene i kvaliteta kao i širok asortiman robe od preko 6 000 različitih proizvoda su samo neki od razloga zašto morate da posetite Tehnomedia centar. Tehnomedia uvek osluškuje potrebe i želje svojih kupaca, jer mi smo tu zbog vas. Naša Vrata su vam širom otvorena. Dobro došli!!! Očekujemo vas!!!

   n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *