Savršena LG veš mašina

image

Za idealne rezultate pranja potrebno je samo da uključite LG veš mašinu i da se opustite.

Mašina za pranje veša južnokorejske kompanije LG electronics i to model koji nosi oznaku F4WN609S1 je dugovečan uređaj koji efikasno radi uz pomoć pametnih tehnologija.

Ova mašina je u beloj boji i ima frontalni način punjenja uz kapacitet pranja od maksimalnih 9 kg. Broj obrtaja centrifuge je naravno podesiv i kreće se od 400 do impresivnih 1 400. Temperatura na kojoj možete oprati veš u ovoj mašini je u rasponu od 20 stepeni na hladnom pranju do čak 95 stepeni celzijusovih prilikom takozvanog kuvanja.

image

Energetska klasa kod ovog modela je A+++ što znači da ima 30% manju potrošnju električne energije. To iznosi do 125 kW i vode oko 8 800 litara uz optimalno korišćenje u bilo kom domu, što je zaista impresivno.

S druge strane imamo i funkciju “STEAM koja omogućava veći stepen higijene i uklanja 99,9% svih alergena, grinja i svega što bi moglo da izazove bilo kakvu vrstu problema sa disajnim putevima. Inače ova funkcija je dobila sertifikat za efikasnost prestižne britanske fondacije za suzbijanje alergija ” BAF”.

Pomoću tehnologije THINQ™ vaša mašina za pranje veša postaje pametnija i to od daljinskog upravljanja procesom pranja sve do preuzimanja dodatnih ciklusa.

Ukoliko biste se odlučili za kupovinu ovog LG-jevog modela morate da znate da su inovacije koje su implementirane više nego impresivne. Počeću od funkcije AI od koja ne samo da detektuje težinu već i registruje mekoću tkanine i samostalno bira optimalne pokrete za tkaninu koja se pere. Samim tim dobija se inteligentno pranje uz 18% veću zaštiti na tkanini. Tehnologijaturbo wash vam omogućava da besprekorno operete svoju odeću za samo 59 minuta.

Na kraju predstavljanja novih tehnologija, ovaj model poseduje i tehnologiju 6 motionkoja pokreće bubanj mašine u različitim smerovima, pružajući tkaninama odgovarajuću negu, a odeća pritom postaje ultračista.

STEPPING – pranje bez nabora, FILTRATION – efijasnije rastvara sredstva za pranje, SCRUBBING – efiksano pranje, TUMBLE-standardno kretanje, ROLLING – tiho pranje i SWING – osetljiva tkanina, su kretanja bubnja koja sačinjavaju tehnologiju “6 motion” na koju je LG veoma ponosan i to s razlogom.

Od 14 programa koje ima, izdvajamo program za odeću koja se lako održava: EASY CARE – brzi program od svega 4 minuta, BABY STEAM CARE, kao i ALERGY CARE program koji koristi vodu i toplotu za stvaranje super dezinfekcijske pare.

LG je uveo novitete i u dizajnu u vidu većeg displeja i samim tim bolje preglednosti na ekranu, poboljšane izdržljivosti spoljašne površine i elegantnog kaljenog stakla na vratima, kao i usavršenog higijenskog izdržljivog podizača od nerđajućeg čelika. Sve ove novine doprinose većoj dugotrajnosti i svakako predstavljaju adute LG – ija na tržištu u odnosu na konkurenciju.

Ovaj LG model poseduje direct drive inverter motor što podrazumeva da motor nema klasične četkice sa kojima većina proizvođača ima problema. Ovo rezultira veoma tihim, glatkim i pouzdanim radom motora.

Kupovinom ovog aparata sebi ćete olakšati pranje na dug vremenski period. Preporodite svoju odeću pomoću LG mašine za pranje veša F4WN609S1. Posetite neki od naših maloprodajnih objekata širom Srbije i sa ovim modelom mašine rešićete sve probleme oko pranja. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *