Specijalna jesenja Tehnomedia ponuda

x Zimnica

Jednostavna priprema zimnice pomoću uređaja iz specijalne jesenje Tehnomedia ponude.

Kada u vazduhu osetimo miris pečene paprike znamo da je jesen na pragu i da je vreme za pripremu zimnice. Najlepše je tokom zime uživati u rezultatima jesenjeg rada i kiselim krastavčićima, ajvaru, pindžuru, kompotu, džemovima…Došlo je vreme da prionete na posao. Seckanje, pečenje, mlevenje, merenje i na kraju odlaganje i čuvanje namirnica i zimnice je ono što vam predstoji narednih dana i nedelja. Zimnica se neće pripremiti sama i zato predlažemo da je spremite sa nama. Posetite Tehnomedia prodavnice i izaberite neki od uređaja ili aparata koji će vam olakšati rad.

image

Počela je specijalna jesenja Tehnomedia ponuda koja će trajati do kraja oktobra a u okviru koje ćete moći da nabavite uređaje za lakši i brži proces pripreme zimnice. Sve što je neophodnu naći ćete u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Smederevac, mašine za mlevenje mesa kao i one za povrće, šporete, miksere, seckalice, štapne mikesre, multipraktike, blendere, aparate za rendanje i seckanje, električne roštilje kao i grilove, zamrzivače, aparat za folije, kuhinjske vage

image

Najzdravije je ono što sami pripremite kod kuće. Jedino na taj način bićete sigurni da je sve što jedete zdravo, bez aditiva i konzervansa. Najukusniji ajvar dobićete ako papriku ispečete na svom šporetu i sameljete u svojoj mašinici za mlevenje i na kraju odložite. Možete papriku pored smederevca ispeći i na električnom gril roštilju, na primer i na kraju sameljete u mlinu za meso… Na vama je samo da razmislite i izaberete. Samo tada nećete morati da razmišljate o higijeni i ispravnosti ovog tradicionalnog delikatesa.

Zimnicu ćete moći lako i ukusno da pripremite pomoću aparat i uređaja koje možete kupiti u Tehnomedia prodavnicama tokom trajanja specijalne jesenje Tehnomedia ponude. Kuhinjski aparati iz Tehnomedie rade bez greške a izbor je impresivan.

image

Podsećamo vas, načini plaćanja za online poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Neće zimnica da se pripremi sama i zato je spremite sa nama. Specijalna jesenja Tehnomedia ponuda uređaja i aparata za pripremu zimnice punu vitamina i najboljeg ukusa traje u periodu od 11. septembra do 11.oktobra 2020. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *