Svečano otvaranje nove Tehnomedia radnje u Kragujevcu

x Kragujevac

U četvrtak, 17. septembra Tehnomedia otvara 44. prodavnicu u Srbiji a treću u Kragujevcu.

U pešačkoj zoni Kralja Petra Prvog broj 12 uskoro počinje sa radom treći maloprodajni objekat u Kragujevcu. Pripreme pred otvaranje nove radnje su u toku. Radnici su uneli police, roba se ređa i slaže, prodavnica brendira…

  n
  n
  n

Na odličnoj lokaciji kako bismo bili što bliže vama i u komšiluku na preko 80 kvadrata obezbedili smo različite artikle vrhunskog kvaliteta po povoljnim cenama renomiranih domaćih i svetskih proizvođača. Raznovrsna ponuda aparata i uređaja za domaćinstvo uz kupovinu bez novčanika i sve to na 36 rata bez kamate očekuje vas u Tehnomedia maloprodajnim objektima.

Promoterke Tehnomedie su delile flajere i reklamni materijal naše kompanije.

  n

Pozivamo vas da prisustvujete svečanom otvaraju treće Tehnomedia prodavnice u Kragujevcu. Očekuju vas: akcije, popusti, brojna iznenađenja…Ko zna možda ćete baš Vi biti srećni dobitnik vrednih nagrada koje je pripremila Tehnomedia.

  n

Tri 44 kupca dobiće: laptop, televizor i fritezu.

44. kupac u novoj radnji na dan otvaranja 17. septembra dobiće na poklon od Tehnomedie laptop brenda Dell.

image

Dell notebook Inspiron 3582 je sa izuzetnim karakteristikama. Veličina ekrana 15,6″. Procesor je Intel Pentium, grafička karta Intel UHD, OS Linux. RAM memorija ovog laptopa 8 GB DDR4, dok je HDD: 1 TB. Rrezolucija ekrana 1366 x 768 pix. Njegova težina je 2kg i 28 grama.

88 kupac od Tehnomedie na dar dobija televizor marke VOX.

image

Vox LED televizor 43DSW293V Smart 4K je fantastičan uređaj. Tehnologija ekrana je Direct LED slim. Dijagonala ekrana: 43″ (109 cm), a rezolucija 3840 X 2160 4K Ultra HD. Poseduje ugrađeni WiFi, kao i digitalni tjuner  DVB-T2/C/S2.

132 kupac u novoj radnji Tehnomedie u Kragujevcu na dar dobija fritezu za kuvanje bez ulja poznatog proizvođača Tristar.

download

Model friteze na vruć vazduh je Tristar FR-6976 PR. U ovoj fritezi možete da spremate hranu bez upotrebe ulja i masti već samo na vruć vazduh. Snaga aparata je 1300 W dok je zapremina posude za spremanje 3,5 l. Ova posuda za kuvanje je presvučena slojem protiv lepljenja hrane. Termostat možete podešavati po potrebi od 80 do 200 °C. Aparat poseduje digitalni tajmer, signal koji će vas obavestiti da je kuvanje završeno, zaštitu od pregrevanja. Friteza je veoma stabilna zahvaljujući neklizajućim nožicama.

Tehnomedia centar je jedna od vodećih kompanija u zemlji sa 44 prodavnice u 28 gradova. Bogatu ponudu IT, TV i audio uređaja, mobilnih telefona, bele tehnike, malih i velikih kućnih aparata pronaći ćete na našoj adresi.

U ovoj trećoj prodavnici zaposleno je 6 radnika. Radno vreme radnim danima je od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 17.

Sva moć tehnologije na jednom mestu i na tri lokacije uKragujevcu: u Delta parku, šoping centru Kragujevac Plaza i uskoro u pešačkoj zoni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite 17 septembra i prisustvujte otvaranju Tehnomedie u ulici Kralja Petra Prvog broj 12.

  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *