Uskršnji lov

uskrsnji baner

Uštedite više kupujući kod nas – ne propustite našu ponudu povodom Uskrsa.

Uskršnji praznici su pred nama, a mi smo odlučili da proslavimo ovaj praznik sa vama na poseban način! Zato smo pripremili odličnu ponudu za male kućne aparate.

Uskršnja TOP ponudu pogledajte OVDE. Ponuda važi u svim Tehnomedia prodavnicama.

Uskrs je praznik koji se tradicionalno slavi i često se obeležava i kao vreme darivanja, okupljanja sa porodicom i prijateljima i naravno uživanja u tradicionalnoj hrani. Ako razmišljate o nabavci novih malih kućnih i kuhinjskih aparata, sada je pravo vreme za kupovinu.

Mali kućni aparati poput tostera, miksera, blendera, mini pekara, mesoreznica i slično, mogu se naći po povoljnijim cenama u okviru Uskršnjih popusta. Ovo je prilika da zamenite stare i dotrajale aparate ili nabavite nešto novo što će vam olakšati svakodnevne obaveze u kuhinji i domu.

Mikseri

image

Mikseri su nezamenljivi kuhinjski aparat koji se koriste za mešanje, blendiranje i mućenje sastojaka pri pripremi hrane. Postoje različite vrste miksera koji se koriste za različite svrhe.

  • Ručni mikseri su najosnovniji oblik miksera koji se obično sastoje od dve metlice za mućenje koje se rotiraju. Oni su idealni za pripremu kolača, smesa za palačinke i drugih sličnih jela. Ručni mikseri su obično pristupačni i lako se koriste, a dostupni su u različitim veličinama i brzinama.
  • Stacionarni mikseri su veliki, stojeći uređaji koji se sastoje od posude i mešalice koja se nalazi unutar posude. Oni su idealni za pripremu težih smesa, kao što su testo za hleb ili kolače, jer mogu da drže veliku količinu sastojaka. Oni obično imaju više brzina i dodatne funkcije, poput dodataka za mešanje, seckanje i blendiranje.
  • Štapni mikseri su mali i lako prenosivi mikseri koji se sastoje od rotirajuće mutilice koja je pričvršćena za dršku. Oni su idealni za pripremu umaka, supa i drugih sličnih jela, jer se mogu direktno koristiti u posudi u kojoj se priprema jelo. Pristupačni su i lako se čiste.
  • Kuhinjski roboti su najviši oblik miksera koji kombinuju funkcije stacionarnih miksera sa dodatnim funkcijama, poput seckanja, rendanja i mlevenja. Oni su idealni za pripremu velikih obroka, jer mogu da drže velike količine hrane i sastojaka. Obično su skuplji od ostalih miksera, ali nude mnogo više funkcija i mogućnosti.

Mikseri su neophodni kuhinjski uređaji koji se koriste u gotovo svim vrstama jela i pripremi hrane. Postoji mnogo vrsta miksera, od kojih svaka ima svoju specifičnu funkciju i namenu. Odaberite mikser koji najbolje odgovara vašim potrebama i uživajte u pripremi ukusnih jela.

Roštilji i grilovi

image

Za roštiljanje ne morate da čekate sunčan dan i da odete na izlet, već možete to da uraditi na svojoj terasi ili u kuhinji. Uključite ga u struju, sačekate da se ugreje, stavite meso ili povrće da se peče i veoma brzo i lako je sve gotovo.

Ovi aparati se mogu koristiti bilo gde u kuhinji, na terasi ili gde vam je zgodno, a utičnica blizu. Većina roštilja poseduje ugradnu oblast koja skuplja masnoću tokom procesa kuvanja tako da ćete zadovoljiti i one koji ne vole masnu hranu. Kod električnog roštilja možete da birate između roštilja sa rešetkom, koji je često povoljniji i onog sa aluminijumskom pločom. Ako se odlučite za onaj sa sitnijom rešetkom moćićete da pečete i manje komade mesa. Ploče imaju ravnu i rebrastu grejnu površinu i praktičnije su. Premazane su materijalima koji sprečavaju da se hrana lepi za njih. Brza i ukusna hrana bez vatre i dima zagarantovana je ovim električnim roštiljima i gril pločama.

Mnogo toga može da se spremi na ovim aparatima. Osim slanine, kobasice, piletine, bataka, krilca, kremenadle i ribe, možete na ovaj način pripremiti i krompir, paprike, tikvice i drugo povrće, kao i jaja. Pre nego što stavite meso da se peče bilo bi najbolje  da ga držite neko vreme u marinadi. Prilikom pečenja, savetuje se da se ne soli, jer so izvlači vodu i bude suvo, nego bi bilo najbolje pred kraj. U posudu ispod rešetke ili ploče sipa se voda koja isparava tokom pečenja, a masnoća se sliva u posudu namenjenu njenom odlaganju. Da bi se ispeklo meso, nije potrebno više vremena nego na običnom roštilju.

Friteze

image

Friteze su popularni kućni uređaji za pripremu hrane koja se prži. One se koriste za pripremu hrane poput pomfrita, pohana piletina i ribe i drugih namirnica koje se tradicionalno pripremaju prženjem.

Prednost pripreme hrane u fritezi je brzina kuvanja, u zavisnosti od vrste namirnica od nekoliko minuta pa do 10 najduže. Na ovaj način čuvaju se i vitamini. Sve je bezbedno i manja je mogućnost da hrana bude suviše masna, jer se nakon pečenja uvek ocedi od suvišnog ulja. Svaka friteza ima odgovarajuću mogućnost  da se hrana u korpici za pečenje okači iznad ulja da bi se ocedila.
Zdravu i ukusnu hranu možete pripremiti i u fritezi bez ulja. Omiljeni obrok možete dobiti na ovaj način koristeći topli vazduh umesto vrelog ulja. Sada možete jesti prženu hranu bez sekiracije i brige sa manje kalorija i masnoće nego kada je pripremate sami na masti ili u ulju.
Friteza se sastoji od: posude za ulje, mrežaste korpice za hranu, grejača, termostata koji meri donju i gornju graničnu temeraturu, dugmeta za podešavanje temperature, filtera na poklopcu koji ne propušta neprijatne mirise, gajtana za priključenje na električnu energiju, filtera za ulje.

Ukoliko niste sigurni koji aparat bi najbolje odgovarao vašim potrebama, naš tim stručnjaka će vam rado pomoći prilikom izbora. Naš cilj je da vam obezbedimo najbolju moguću uslugu, tako da ćete biti sigurni da ste odabrali aparat koji odgovara vašim potrebama.Akcija niskih cena traje do kraja uskršnjih praznika, tako da ne propustite priliku da kupite svoj omiljeni aparat po neverovatnoj ceni. Ova akcija je odlična prilika za kupovinu kvalitetnih i funkcionalnih malih kućnih aparate po nižim cenama.

Uživajte u prazničnom raspoloženju uz naše neverovatne popuste.

Ulovite uskršnji popust i to sada!!! Želimo Vam Srećne uskršnje praznike!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *